ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελλειπές το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2020

 

Στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2020 σε Δήμους της Π.Ε Νοτίου Τομέα, σας ενημερώνουμε ότι η 4η εφαρμογή του προγράμματος επίγειων ψεκασμών θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 29/04/2020 και  Πέμπτη 30/04/2020  και παρακαλούμε για την ενημέρωση των δημοτών σας.  

Οι εργασίες καταπολέμησης κουνουπιών αναγράφονται αναλυτικά στον κάτωθι πίνακα: 

Την Τετάρτη  29-04-2020 

1. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Περιοχή του ρέματος Πικροδάφνης, όπου υπάρχουν στάσιμα ύδατα, κλάδος ρέματος Λαγκαδίων, Ρέμα Τραχώνων 
2. ΑΛΙΜΟΥ Περιοχή του ρέματος Πικροδάφνης, όπου υπάρχουν στάσιμα ύδατα, Ρέμα Τραχώνων οδός Αρχαίου θεάτρου 
3.  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Κοίτη ρέματος Αγ. Νικολάου- Τραχώνων στη διασταύρωση Αρχαίου Θεάτρου με την οδό Ηρ. Μάτση Αργυρούπολη, τέρμα ρέματος Αγ. Παρασκευής στα όρια Αεροπορίας στην περιοχή Ελληνικού, γήπεδο Κανόε Καγιάκ εντός του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, Ρέμα Ευρυάλης στα σύνορα Γλυφάδας 
4.  ΓΛΥΦΑΔΑΣ Περιοχή Αγ. Κοσμά μεταξύ της 4ης Μαρίνας και του αθλητικού κέντρου, όπου υπάρχουν στάσιμα ύδατα
 
Πέμπτη 30-04-2020 

ΔΗΜΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ- ΠΡΟΝΥΜΦΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΔΑΦΟΥΣ 

1. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ανοικτό ρέμα Ιλισσού 
2.  ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΤΑΥΡΟΥ Περιοχή εκβολής Κηφισσού, στο ρέμα προφήτη Δανιήλ, στο ρέμα Ιλισσού, στην έξοδο της οδού Καποδίστριου, στα λιμνάζοντα ύδατα κάτω από την Λεωφ. Ποσειδώνος. 
3. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης από τις εκβολές του ρέματος στην περιοχή ΕΔΕΜ μέχρι τα σύνορα με τον Αγ. Δημήτριο (α)  Μεγάλου Σπηλαίου & (β) Θεόκριτου και Αρματωλών, συνολικού μήκους 2.500 μ περίπου και εκατέρωθεν πλευρών. 

Βίντεο Αρχείου σχετικά με τα κουνούπια έπειτα των ψεκασμών

 

ΓΛΥΦΑΔΑ: Στην Γλυφάδα υφίστανται περισσότερα σημεία με στάσιμα νερά από τα οποία προκύπτουν εστίες κουνουπιών. Ακόμα και στο γήπεδο της Τερψιθέας , επί του Υμηττού , πολλούς μήνες του χρόνου δεσπόζουν στάσιμα νερά τα οποία διαμορφώνουν όρους εστιών κουνουπιών.

Επίσης, σε κάποια σημεία των αγωγών ομβρύων υδάτων, υφίστανται στάσιμα νερά τα οποία διαμορφώνουν όρους εστιών κουνουπιών. Κάποια στιγμή να ενδιαφερθεί ο Δήμος να ενημερώσει την Περιφέρεια και για αυτά τα σημεία, διότι υφίσταται έντονο πρόβλημα στην Άνω Γλυφάδα.

Οι εντός και εκτός δήμου βρίσκονται σε δική τους διάσταση.

* Και αυτό το ζήτημα αφορά αποκλειστικά το Δήμο Γλυφάδας κ. ''ενημερωτές'' ? 
 
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελλειπές το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2020 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">