ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Βλάψαμε τη τιμή διότι ο εγκαλών ούτε συκοφαντεί ούτε υβρίζει !

Γλυφάδα: Κάθε πολίτης της χώρας μας πρέπει να ντρέπεται για την κατάσταση η οποία επικρατεί στο τόπο μας , και κυρίως όταν δεν υφίσταται Δικαιοσύνη.

Μέσα από τη σελίδα μας ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για τις μεθοδεύσεις που ισχύουν σε βάρος μας, έχοντας το βασικό στοιχείο ελλειμματικού επιπέδου δικαιοσύνης , και ειδικότερα σε επίπεδο των προσώπων που την στελεχώνουν.

Θεωρούμε προσβολή της νοημοσύνης των συμπολιτών μας , χωρίς να προκύψει ορθή και ενδεδειγμένη διαδικασία διασταύρωσης - επαλήθευσης, ( έρευνας από τη πλευρά της εισαγγελίας πρωτοδικών ), από τη πλευρά δικαστών της χώρας μας, να γράφονται με τα χρήματα του Ελληνικού λαού ασύστολα ψεύδη σε κλητήρια θεσπίσματα , ώστε να καλύψουν τους στόχους τους υβριστές, συκοφάντες, κ.α.

Δείτε στη συνέχεια πως ξεκίνησαν όλα

Επισημαίνουμε:
Σε κλητήριο ψήφισμα το οποίο μας επιδόθηκε , έπειτα από μήνυση του προαναφερόμενου, αναγράφεται:

1oν) Ο εγκαλών ουδέποτε συμμετείχε σε χρηματισμό από τον Δήμο Γλυφάδας, είτε από αιρετούς, και ποτέ δεν χρηματίστηκε αδιαφανώς.

2ον) Θίγεται η τιμή και η υπόληψη ατόμου το οποίο όπως προαναφέρεται ουδέποτε έλαβε χρήματα από τον Δήμο Γλυφάδας, είτε από Δήμαρχο , αιρετούς , παρατάξεις, κ.α., και ουδέποτε εξύβρισε , η συκοφάντησε δημόσια !

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Σε αντιδιαστολή όσων γράφηκαν με τα χρήματα του Ελληνικού λαού ώστε να πιστοποιήσουν ένα κλητήριο ψήφισμα , τα οποία είναι παντελώς αναληθή, εμείς γράφουμε:

Όπως γνωρίζεται η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας είναι σχετικά μικρή και χιλιάδες συμπολιτών μας έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν τα καθέκαστα τα οποία ισχύουν σε επίπεδο δήμου και πόλης.

Ειδικότερα:
Τίθενται στη κρίση σας τα κατωτέρω:

1oν) Δεδομένου ό,τι ο εγκαλών δεν είναι ούτε εκδότης , ούτε δημοσιογράφος , απλά διατηρεί όπως αναφέρεται στο κλητήριο ψήφισμα ένα blog , με την επωνυμία νοτίων προαστίων, ενώ εμείς γνωρίζουμε ό,τι επί σειρά ετών αναφέρει ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ , και συγκεκριμένα πολλές φορές - αναρίθμητες για την ακρίβεια - επιτέθηκε με ύβρεις, συκοφαντίες, λάσπη, και καθ΄ όλα προσβλητικά δημοσιεύματα σε υποψηφίους Δημάρχους, δημότες, καθώς και σε εμάς. ( Θα προσκομιστούν τα αποδεικτικά )

Συνολικά οι συμπολίτες μας γνωρίζεται ό,τι ο φερόμενος ''εκδότης'' είναι ο πλέον ευυπόληπτος , ο οποίος ουδέποτε έχει καθυβρίσει η συκοφαντήσει δημόσια, διότι αυτό αναφέρεται στο κλητήριο ψήφισμα, και είναι απορίας άξιο πως προέκυψε , χωρίς ενδελεχή έρευνα του εν λόγω.

2ον)  Δεδομένου ό,τι ο εγκαλών ''ουδέποτε έλαβε χρήματα από το Δήμο Γλυφάδας'' , όπως αναγράφεται στο κλητήριο ψήφισμα , προφανώς δαπάνησε πέραν ων 500.000 χιλιάδων ευρώ για την υποστήριξη υποψηφίων παρατάξεων και δημάρχων , εκδίδοντας χιλιάδες αντίτυπα σε μορφή εφημερίδας τα οποία δέσποζαν τόσο στα γκισέ του Δήμου , όσο και σε κάθε ομιλία υποψηφίων κατά την προεκλογική περίοδο. ( Θα προσκομιστούν τα αποδεικτικά )

Παράλληλα θα προσκομιστούν και μαρτυρίες συμπολιτών μας οι οποίοι σε συζητήσεις με τον εν λόγω ο ίδιος τους ανέφερε το ύψος των ποσών - χρημάτων - τα οποία ελάμβανε από δημάρχους και αιρετούς για εκδόσεις - χιλιάδες αντίτυπα φυλλάδες - και αναρτήσεις. ( Συγκεκριμένα ποσά 40.000 χιλιάδες ευρώ, 30.000 χιλιάδες ευρώ, 25.000 χιλιάδες ευρώ, κ.α., δόθηκαν στον εν λόγω, τα οποία αξιοποιήθηκαν όπως λέγεται τοπικά για εξοχική κατοικία . ) 

3ον) Ο εγκαλών θα κληθεί να προσκομίσει τα αποδεικτικά της διαβίωσής του, επί σειρά ετών κατά τα οποία έχει χρηστεί δημόσιος συνήγορος του εκάστοτε δημάρχου Γλυφάδας, καθώς και έτερων της δημοτικής αρχής του Δήμου , και σε καθημερινή βάση αναρτά τα δελτία τύπου του Δήμου, είτε στρέφεται με ύβρεις , συκοφαντίες, και λάσπη κατά όσων έχουν εκθέσει δημόσια οτιδήποτε το οποίο αντιβαίνει των συμφερόντων Δημάρχου και διοικήσεως. 

Ποιοι αναλαμβάνουν συνήγοροι υπεράσπισης Δημάρχου , διοικήσεως, καθώς και αιρετών, χωρίς ανταλλάγματα, και καθημερινά αναρτούν τα δελτία τύπου του δήμου Γλυφάδας, ενώ δεν είναι εκδότες -δημοσιογράφοι, και για ποιους λόγους ; 

4ον)  Ο εγκαλών ''ουδέποτε έχει συκοφαντήσει - υβρίσει - δημόσια'' αναγράφεται στο κλητήριο θέσπισμα, και ασφαλώς μόνο από μια σελίδα που παραθέτουμε , των εκατοντάδων που θα προσκομιστούν, τα συμπεράσματα είναι σαφή.

Είναι ντροπιαστικό στην Ελλάδα του 2020 να υφίσταται μια Δικαιοσύνη , η οποία μόνο τους όρους δικαίου να μην μπορεί να υπηρετήσει, και αναμένουμε τις ενέργειές της ώστε να ακολουθήσουν οι δικές μας προσφυγές. Κυρίως σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, στο οποίο δεν υφίσταται πολιτική , συστημική, η κομματική ταύτιση, διότι η δική μας έδρα είναι οι Η.Π.Α, σε αντιδιαστολή όσων επέλεξαν να διαβιούν παρασιτικά με τα χρήματα των δημοτών Γλυφάδας και να διατείνονται για το αντίθετο.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για την συμβολή του σε όσα διαδραματίζονται , καθώς και το σύνολο των αιρετών του Δήμου Γλυφάδας , που ακόμα και σήμερα τελούμε σε καθεστώς δίωξης από τους ευεργετημένους τους , χωρίς να έχουμε απολαβή έστω και μιας δεκάρας από τον Δήμο, είτε από τους αιρετούς. Ευελπιστούμε οι συμπολίτες μας όπου και να ανήκουν πολιτικά να έχουν τη δυνατότητα ορθών συμπερασμάτων.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Εμείς από το δικό μας μετερίζι θα ενημερώσουμε τα γραφεία υπουργών της κυβερνήσεως , καθώς της περιφέρειας, κ.α., για όσα απίστευτα ισχύουν, καλώντας τους πλέον να επικοινωνούν με τους διώκτες μας και τους συνεργάτες του Δημάρχου Γλυφάδας αντί για εμάς , διότι αυτοί είναι οι ευυπόληπτοι. Στη χώρα μας ευυπόληπτος λογίζεται όποιος χρηματίζεται από δημοτικές αρχές , δημάρχους - αιρετούς, ενώ διατρανώνει το αντίθετο και στρέφεται δικαστικά διότι βλάψαμε ''τη τιμή του'' ! 

Παραθέτουμε ενδεικτικά ένα από τα συκοφαντικά δημοσιεύματα , τα οποία κυκλοφορούσαν κατά χιλιάδες στη πόλη της Γλυφάδας, ενώ ο όγκος όλων των συκοφαντικών και υβριστικών θα παρασχεθούν αρμοδίως.



Ουδέποτε συκοφάντησε δημόσια όμως και την κ. Λυγνού την αποκάλεσε τεχνηέντως εταίρα !


Τελικά συνολικά το κλητήριο θέσπισμα αποτελεί καθολική διασπορά ψεύδους , σύμφωνα με όσα βλέπετε, διότι στο παρόν δεν αναγράφεται blog αναγράφεται ''εκδότης'' και ''εφημερίδα της Γλυφάδας''.

Ποιοι λόγοι υπαγόρευσαν συνολικά το κλητήριο θέσπισμα να αποτελείται από οικτρά ψεύδη ;(Ευελπιστούμε να μην ανακαλύψουμε κάποια σχέση με τον Παναθηναϊκάκια, διότι εμείς συμβάλαμε για το καλό του Δημάρχου, άσχετα αν ο ίδιος αδυνατεί να το κατανοήσει. Επίσης, ο σημερινός δήμαρχος στο πλήρωμα του χρόνου θα είναι υπόλογος, διότι δεν αρκούν τα μπιχλιμπίδια στις παιδικές χαρές ώστε ένας τόπος να προοδεύσει. Απαιτούνται πολύ περισσότερα, και κυρίως ευθιξία, ειλικρίνεια, και εντιμότητα ώστε να ισχύει κοινωνικός και πολιτικός πολιτισμός.)

Ποιος ευυπόληπτος πολίτης επιλέγει την οδό που ακολουθεί ο εν λόγω ; Η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, την οποία ορισμένοι για ειδικούς λόγους άφησαν σε ορισμένους τομείς στον αναχρονισμό , την γραφικότητα, και την παρελθοντολογία, βοά γνωρίζοντας τι τελεί σε ισχύ επί δεκαετίες.



Ποιος ευυπόληπτος πολίτης , ο οποίος ''ουδέποτε συκοφάντησε'' σύμφωνα με τα γραφόμενα στο κλητήριο θέσπισμα της κ. Εισαγγελέως Ευθυμίας Σωτηροπούλου, και παράλληλα ''ουδέποτε χρηματίστηκε'', είτε από δημάρχους, είτε από αιρετούς - παρατάξεις , γράφει όσα διαβάσατε πιο πάνω σε χιλιάδες αντίτυπα , και για ποιον λόγο ; 

Ποιος ευυπόληπτος πολίτης στρέφεται κατά των γυναικών δημόσια, και ειδικότερα με ξανθά μαλλιά ; 

Ποιος ευυπόληπτος πολίτης , ο οποίος σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα δεν υβρίζει δημόσια , αποκαλεί πολιτικά απόβλητα , λαμόγια, σαβούρα, απομεινάρια και υπόλοιπα του σάπιου πολιτικού συστήματος , τους τέως δημάρχους και την οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και τους στέλνει στον αγύριστο, ενώ στη συνέχεια μετατοπίζεται, έπειτα των εκλογών, όταν χάνει τον Δήμο ο υποστηρικτής του Δήμαρχος ;  ( Δαγκωτό Κόκκορης ! ) Να σας υπενθυμίσουμε τις καταδίκες του τέως Δημάρχου Κώστα Κόκκορη, καθώς και την ετυμηγορία των Γλυφαδιωτών στις εκλογές ;

Όσο για το η μ@.@..@ πάει σύννεφο, την οποία έγραψε και ανορθόγραφα , δείχνοντας την αφίσα του Παπανικολάου , σημερινού δημάρχου, ''σε καμία περίπτωση δεν λογίζεται ύβρις.'' Αναλογιστείτε τα αίτια που υποψήφιος Δήμαρχος την περίοδο 2014 , έπειτα από όσα είδατε, δεν προσφεύγει δικαστικά κατά του υβριστή και συκοφάντη του, όμως στη συνεχεία των εκλογών τον συμβάλει , όπως και έτερους, ώστε από κοινού να στραφούν κατά ημών.

Σήμερα μαθαίνουν οι συμπολίτες μας για πρώτη φορά ποιος είναι ο ευυπόληπτος πολίτης !

Η κ. δικαστικός λειτουργός οφείλει τουλάχιστον να αναρωτηθεί για ποιους λόγους συμβάλει στην κατάλυση του δικαίου εκμαυλίζοντας. Τι συμβαίνει στα ενδότερα της Ελληνικής Δικαιοσύνης ; Ποιοι κύκλοι καθορίζουν τον κοινωνικό και πολιτικό ευτελισμό , και γιατί ; 

Επί 43 συναπτά έτη μας ρημάξατε στον ίδιο μας τον τόπο , εφιστούμε την προσοχή σας διότι θα αντιστραφούν οι όροι. 

Εμείς δεν έχουμε ουδεμία σχέση με διαπλοκές και πλεκτάνες οι οποίες αποσκοπούν σε μικροπολιτικά και άλλα συμφέροντα σε επίπεδο Δήμου. Καταλύθηκε ψήφισμα χιλιάδων δημοτών προς χάριν επιτήδειων, και ανάμεσα σε δαύτους είναι και ο εγκαλών σας , ο οποίος δεν είναι εκδότης, η δημοσιογράφος, όμως παρουσιάζεται ως Εφημερίδα της Γλυφάδας διατηρώντας ένα blog. 

Εμείς, οι οποίοι επί μια δεκαετία διατηρούμε ένα blog, και δηλώνουμε δημόσια blogger, η ψηφιακή κοινωνική ιστοσελίδα ,  και είμαστε ακόμα σε BETA έκδοση, μάλλον είμαστε απατεώνες για τα δεδομένα της χώρας μας και κατηγορούμε τους ευυπόληπτους ! 

Η πραγματικότητα απέχει έτη φωτός από ρηχές προσεγγίσεις , διότι είμαστε οι δημότες του δήμου, οι εκλογείς, και όσοι δικαιωματικά στο τόπο μας πρέπει να έχουμε τον πρώτο ρόλο και λόγο. Εμείς είμαστε η τοπική κοινωνία, εμείς πληρώνουμε μέχρι σήμερα την διαπλοκή, τα μικροπολιτικά και άλλα συμφέροντα, και όσοι διατέλεσαν στο Δήμο , μέχρι σήμερα , όπως και ο εγκαλών σας, και πληθώρα έτερων, ακολουθούν ξενόφερτες πρακτικές οι οποίες εκμαυλίζουν και ισοπεδώνουν την τοπική μας κοινωνία. 

Μπορεί να εξυπηρετούνται με τον άκρατο λαϊκισμό οι βλέψεις και τα συμφέροντα των εκάστοτε κρατούντων, όσο βρίσκονται σε θέσεις ισχύος, όμως ο εκμαυλισμός είναι δεδομένος.

Τελικά αν δεν ισχύσουν στο τόπο μας τα αυτονόητα, αντί για όσα εξυπηρετούν ευκαιριακά και καιροσκοπικά τους εκάστοτε κρατούντες , η κοινωνική μετεξέλιξη θα ολισθαίνει μέχρις εσχάτων. Αν κρίνατε από ένα κείμενο , μάλλον λανθασμένα, εμείς σας προσκομίσαμε περισσότερα του ενός τα οποία προηγήθηκαν χρονικά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Επισήμανση: Αποστέλλουμε το κλητήριο θέσπισμα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, καθώς και στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ώστε να διενεργήσουν έλεγχο επί των αναγραφόμενων της κ. Εισαγγελέως Ευθυμίας Σωτηροπούλου, διότι όταν προσφεύγει κάποιος στην δικαιοσύνη και δικαστικός λειτουργός αναφέρει στην κλήση ό,τι ο εγκαλών ουδέποτε συκοφάντησε , η υπήρξε χρηματισμένος , θα πρέπει τουλάχιστον να διεξάγει έναν υποτυπώδη έλεγχο. ( Δείτε τις ημερομηνίες, διότι υπάρχουν μερικές εκατοντάδες ανάλογα και άκρως συκοφαντικά - υβριστικά από τη πλευρά του τα οποία ακολούθησαν χρονικά, και εμείς δεν είμαστε χθεσινοί ώστε να πέσουμε στην πλάνη επιτήδειων. )


Μπορεί να κατανοήσει κάθε συμπολίτης μας, και άσφαλώς όχι μόνο, τους λόγους που μέσα στο 2015 ξαφνικά έπειτα των επιθέσεων, όπως μάθαμε προέκυψε συνεργασία δημοτικής αρχής και του εν λόγω , και συγκεκριμένα του πήραν τους κωδικούς του blog, ώστε να αναρτούν από τον Δήμο δελτία τύπου κ.α. εκδηλώσεις, αντί να τους συκοφαντεί και καθυβρίζει. Τελικά από τις ακαθαρσίες Παπανικολάου, που θεωρούσε ό,τι είναι ο εν λόγω, τον αποκάλεσαν ευυπόληπτο ! 

Είναι σαφές , ό,τι με όσα αναρτήσαμε με τον εν λόγω, η σελίδα μας έγινε ''τσίρκο''. Λυπούμαστε για την ημιτελή , η ανύπαρκτη έρευνα , την οποία διεξήγαγαν από την εισαγγελία πρωτοδικών, και παράλληλα για όσους υποσχέθηκαν διαφάνεια - δημοκρατία και αλληλεγγύη και στη συνέχεια όπως αποδεικνύεται αποσιώπησαν και αποσιωπούν μέχρι και σήμερα απίστευτες καταστάσεις, και δεδομένης της κατάλυσης της εντολής μας. 

Είναι ξεκάθαρο ό,τι όσα τελούν σε ισχύ σήμερα σε βάρος μας έχουν την σφραγίδα όλων των αιρετών του Δήμου Γλυφάδας, και αυτοί θα είναι υπόλογοι, γιατί στον χρόνο που ήταν υποχρεωμένοι να ενεργήσουν, με τις ορθές ενέργειες , επέλεξαν ''άλλου τύπου'' τακτικές.

Υ.Γ: Δήμαρχος και αιρετοί γνωρίζεται τα ισχύοντα επί δεκαετίες αναφορικά με τον προαναφερόμενο , ναι η όχι ; Ποια ήταν τα πεπραγμένα σας, η συνεργασία ; Έπειτα από όσα μεθοδεύσατε ακολουθούν ενέργειες για λογαριασμό σας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Βλάψαμε τη τιμή διότι ο εγκαλών ούτε συκοφαντεί ούτε υβρίζει ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">