ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διαδικτυακά μαθήματα Κινέζικης γλώσσας στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης


Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης στα πλαίσια της πανδημικής περιόδου, υπακούοντας στα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον COVID – 19, θα εκκινήσει τη διαδικτυακή διδασκαλία μαθημάτων της  Κινεζικής γλώσσας, αξιοποιώντας την ηλεκτρονική Skype.

Tα μαθήματα θα παρέχονται στους δημότες μας δωρεάν, μετά την εθελοντική προσφορά της κας Παπαθανάση Δήμητρας Βαλαντίας.

Τα τμήματα που θα διαμορφωθούν είναι τα ακόλουθα:

  • 1o τμήμα (αρχάριων) /Δευτέρα 19:00 -20:00
  • 2o τμήμα (προχωρημένων) / Σάββατο 09:00 – 10: 00

Mπορείτε να υποβάλλετε αίτηση εγγραφής στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης 2132018781 – 782 είτε ηλεκτρονικά  Email: tmimapaideias@elliniko-argyroupoli.gr είτε αποστέλλοντας  fax 2132018796 .

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από 30/11/2020 και θα ολοκληρωθούν 31/5/2020.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού,

Ιασωνίδης Φώτης

Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης ακολουθεί ετεροχρονισμένα όσα είχαν γίνει στον Δήμο Γλυφάδας το 2015. Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζουμε αν υπήρξε συμμετοχή , και αν ορισμένοι/ες πλέον γνωρίζουν - έμαθαν την Κινεζική γλώσσα.

Ασφαλώς εμείς έχουμε υποχρέωση να υπερτονίζουμε ότι: Οι δικές μας προτάσεις , οι οποίες έγιναν ραδιοφωνικά πριν από τριάντα χρόνια , εφαρμόζονται ετεροχρονισμένα, τόσο με τα ''ανοιχτά πανεπιστήμια'' όσο και με την εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Επίσης, επισημαίνεται ότι οι προτάσεις μας αφορούσαν τα ερτζιανά , σε μια περίοδο που δεν υπήρχε το διαδίκτυο. Σήμερα με δεδομένη την εδραίωση του διαδικτύου οι κατά τόπους Ο.Τ.Α , έχοντας το προηγούμενο του διαδημοτικού Ραδιοφωνικού σταθμού, καθώς και ημών οι οποίοι πρωτοστατήσαμε , όφειλαν να εξετάσουν την επαναλειτουργία  ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ με την τεχνολογία του παρόντος.

Έχετε να δηλώσετε κάτι από τον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, όσο και από τον Δήμο Γλυφάδας ; ( Το μοντέλο των δελτίων τύπου είναι καθολικά αναχρονιστικό και ανεπίκαιρο , και δεν συμβάλλει στην ομαλή κοινωνική συνοχή του παρόντος, δεδομένης της τεχνολογικής και κοινωνικής μετεξελίξεως.)

Οι Ο.Τ.Α , και κυρίως στα Νότια προάστια , πότε θα αποκτήσουν ισότιμη πρόσβαση στη χώρα μας , με αμεσότητα , πλουραλισμό , πολυφωνία ; ( Κάθε φορά θεωρούμε ότι υιοθετούνται μοντέλα - ''μισά και μισοκούτρουλα''.) 

Αν σταθμίσουμε και εξετάσουμε παράλληλα το γεγονός μιας κυβέρνησης η οποία είχε εκλεγεί με βασικό σύνθημα την ΑΝΑΠΤΥΞΗ , εμείς μόνο ανάπτυξη δεν διαπιστώσαμε στον ενάμιση χρόνο διακυβέρνησής τους. Αντιθέτως, διαπιστώσαμε τα 22.000.000 εκατομμύρια ευρώ σε μια χούφτα οικογενειών καθώς και σε μια μερίδα ημετέρων τους.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης ως πρόεδρος στο Δ/Σ της Ελληνικό Α.Ε , πως συνδράμει στην επαναφορά και αναγέννηση με την τεχνολογία του παρόντος όσων υπήρχαν στο τόπο μας ; ( Περιμένουμε τον Λάτση, η μια χούφτα οικογενειών για όσα αποτελούν υποχρέωση ημών ; )


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Τα αστικά κόμματα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, αντί παραγωγής έργου και ανάπτυξης για το κοινωνικό σύνολο, διαμορφώνουν όρους πόλωσης, διχασμού, κατακερματισμού, φανατισμού, και αντιπαλότητας. ( Βλέπε Δήμος Γλυφάδας - Ελληνικού - Αργυρούπολης , Άλίμου κ.α. )

* Εμείς θα εμμένουμε και θα επιμένουμε, σε πλήρη αντιδιαστολή όσων δέχονται την συντήρηση και την αναπαραγωγή μοντέλων τα οποία δεν διαμορφώνουν πραγματικούς όρους κοινωνικής συνοχής και ανάπτυξης, αντιθέτως διαιωνίζουν μια μερίδα οφελημένων χωρίς ουσιαστική πρόοδο. 

- Η τεχνητή πόλωση των σκοπιμοτήτων και των συμφερόντων αντιβαίνει του κοινού καλού και του δημοσίου συμφέροντος καθώς και της συνολικής προόδου στο τόπο μας. ( Επ' ευκαιρία της Κινέζικης γλώσσας εμείς τοποθετηθήκαμε σε απτά Ελληνικά για τα μείζονος σημασίας τα οποία παρακάμπτονται συστηματικά )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διαδικτυακά μαθήματα Κινέζικης γλώσσας στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">