ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έστειλαν το δικό τους μύνημα οι εργαζόμενοι της Σάμου


Συντονισμένες πολύμορφες παρεμβάσεις πραγματοποίησε το εργατικό κέντρο, το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, σωματεία και φορείς στο νοσοκομείο, στο κέντρο υγείας Καρλοβάσου, στο ειδικό σχολείο, την περιφέρεια και τον Δήμο συμμετέχοντας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, εργαζόμενοι, άνεργοι συνταξιούχοι, έδωσαν το μήνυμα για μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων του λαού, για άμεσες αποζημιώσεις στο 100% και αποκατάσταση των ζημιών από το σεισμό

Δήλωσαν ότι “δεν θα αποδεχτούν οι εργαζόμενοι το νέο αντεργατικό τερατούργημα” όπως το χαρακτήρισαν. 

Οι απεργοί παρευρέθηκαν σε πολλά σούπερ μάρκετ, στην πλατεία και στην παραλιακή πόλη του βαθιού που δεκάδες καταστήματα και εργαζόμενοι έχουν πληγεί από την πλημμύρα που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός της τριακοστής του Οκτώβρη. 

“Στάλθηκε μήνυμα και από το νησί ότι σπάμε τη σιωπή και πίσω από τη μάσκα έχουμε φωνή τα δικαιώματα και η υγεία μας δεν θα αφήσουμε να μπουν σε καραντίνα”, δήλωσαν τα μέλη των εργατικών σωματείων Σάμου.

www.ert.gr

Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Το μήνυμα κυρίες και κύριοι της ΕΡΤ από παλιά γράφεται με ήτα - ύψιλον. ΜΗΝΥΜΑ. Στον τίτλο το έχετε γράψει λάθος.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έστειλαν το δικό τους μύνημα οι εργαζόμενοι της Σάμου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">