ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σάμος: Ενημερώθηκαν για την αντισεισμική θωράκιση των κτιρίων συνάθροισης

Σάμος: Ενημερώθηκαν για την αντισεισμική θωράκιση των κτιρίων συνάθροισης

Το θέμα της αντισεισμικής θωράκισης των κτιρίων συνάθροισης, με ιδιαίτερη έμφαση στα σχολεία, συζητήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του δημάρχου Ανατολικής Σάμου, Γιώργου Στάντζου, του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, Νίκου Κατρακάζου, εκπροσώπου του ΤΕΕ παράστημα Σάμου και του προέδρου του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας, Β. Μπαρδάκη.

Ο κ. Μπαρδάκης επισκέφτηκε το νησί έπειτα από πρόσκληση του κ. Στάντζου και βρέθηκε στις σεισμόπληκτες υποδομές με κλιμάκια του Δήμου. Ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους στην σύσκεψη για τις διαδικασίες μετασεισμικού και προσεισμικού ελέγχου, καθώς και για τους σύγχρονους κανόνες επεμβάσεων, ενώ δήλωσε ότι όλος ο σύλλογος είναι στη διάθεση του Δήμου ώστε να βοηθήσουν όπου χρειαστεί.

Προγραμματίστηκε, τέλος, τηλεδιάσκεψη με τον κ. Μπαρδάκη στην επόμενη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να ενημερωθεί το Σώμα.

 

 

 

The post Σάμος: Ενημερώθηκαν για την αντισεισμική θωράκιση των κτιρίων συνάθροισης appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



source https://voreioaigaio.ert.gr/aytodioikisi/samos-enimerothikan-gia-tin-antiseismiki-thorakisi-ton-ktirion-synathroisis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σάμος: Ενημερώθηκαν για την αντισεισμική θωράκιση των κτιρίων συνάθροισης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">