ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου ο εμβολιασμός των υγειονομικών


Μέχρι 20 Ιανουαρίου σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας προς τις διοικήσεις Υγειονομικών Περιφερειών, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός στο σύνολο του προσωπικού των νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας και των φορέων αρμοδιότητας του συγκεκριμένου υπουργείου.

Όπως αναφέρει η ίδια εγκύκλιος, η δεύτερη δόση εμβολίων προσδιορίζεται 21 ημέρες μετά την πρώτη. Διευκρινίζεται επίσης πως όσοι από το προσωπικό των νοσοκομείων δεν επιλέξουν να εμβολιαστούν μέχρι 20 Ιανουαρίου και αλλάξουν γνώμη, μπορούν να συμμετάσχουν στον αντίστοιχο για τον γενικό πληθυσμό.

www.ert.gr

Νίκος Παππάς: Η κυβέρνηση και οι βουλευτές της Ν.Δ. πρέπει να κάνουν πολύ γρήγορα το εμβόλιο της ειλικρίνειας. Για εννέα μήνες, όταν όλος ο κόσμος ετοιμαζόταν για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, αυτοί πανηγύριζαν ότι νίκησαν τον κορωνοϊό.

Γιάννης Κουρδομένος: Εμείς θεωρούμε ορθό το ''εμβόλιο της ειλικρίνειας'' πρέπει να το κάνουν άπαντες οι μετέχοντες της πολιτικής και των κοινών στη χώρα μας.

Επιπροσθέτως, τονίζουμε: Οι κυβερνώντες ζουν σε δικό τους στεγανό κόσμο; Δεν είδαν τι πολιτικές εφαρμόζουν έτερες χώρες ; Δεν είδαν ότι ο εμβολιασμός ξεκινά από τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ηλικιωμένους, και άτομα με χρόνιες ασθένειες ;

Είναι απερίγραπτοι όταν προέχουν οι υγιείς σεκιούριτοι των νοσοκομείων , καθώς επίσης, οι υγιείες υγειονομικοί , αντί όσων ηλικιωμένων χάνουν τη ζωή τους καθημερινά δεδομένων των χρόνιων νοσημάτων.

Πόσοι σεκιούριτοι νοσοκομείων έχασαν τη ζωή τους, πόσοι υγειονομικοί, και πόσες χιλιάδες ηλικιωμένοι και άτομα με χρόνια νοσήματα , τόσο διεθνώς όσο και στη χώρα μας ; Ντροπή τους.

Αντιλαμβανόμαστε το σκεπτικό των κυβερνώντων , όμως σύμφωνα των δεδομένων σταθμίζεται ορθό ο εμβολιασμός να ξεκινά από τους ηλικιωμένους , διότι αυτοί χάνουν τη ζωή τους, και θα συνεχίσουν κατά την διάρκεια εμβολιασμών των σεκιούριτι και των υγιειονομικών να χάνουν τη ζωή τους.

ΥΓ: Πρόταση των υγειονομικών - λοιμοξιολόγων να σώσουν πρώτοι το τομάρι τους, αντί των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, και χρήζουν επιδοματικών πολιτικών και τα εύσημα για την προσφορά τους στη κοινωνία ;

* Εμείς λέμε όσα πιστεύουμε χωρίς φόβο και ας μας παρεξηγήσουν ορισμένοι.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου ο εμβολιασμός των υγειονομικών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">