ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μεσσηνία: 3 νέα κρούσματα Covid – Απολύτως θετική η εικόνα στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Μεσσηνία: 3 νέα κρούσματα Covid – Απολύτως θετική η εικόνα στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Μόλις 3 νέα κρούσματα κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν στον ΕΟΔΥ για τη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο ενώ συνεχίζει η πτωτική τάση στους αριθμούς των νοσηλευόμενων στην κλινική Covid 19 του νοσοκομείου της Καλαμάτας με 13 ασθενείς εκεί.

Παρ’ όλα αυτά ενδεικτική της ρευστότητας της κατάστασης της πανδημίας και των αστάθμητων παραγόντων που την καθορίζουν είναι το γεγονός πως από μηδενικά ή μονοψήφια νούμερα κρουσμάτων στον γειτονικό νομό της Αρκαδίας, αυτά εκτινάχθηκαν την Τρίτη στα 29, με τις πληροφορίες ωστόσο να κάνουν λόγο για πρόκειται για τα 25 κρούσματα που έχουν εντοπιστεί την περασμένη εβδομάδα στην 124 Πτέρυγα της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη και τα οποία καθυστέρησαν να δηλωθούν από τη στρατιωτική μονάδα στον ΕΟΔΥ. Χθες πάντως η εικόνα που καταγράφηκε στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου ήταν θετική με μόνο στην Κορινθία να δηλώνεται διψήφιος αριθμός κρουσμάτων, 11.
Η Αργολίδα είχε χθες 7 νέα κρούσματα, η Αρκαδία 3 και η Λακωνία 1.

Παράλληλα, ένα σύστημα ρομποτικής απολύμανσης καθώς και 2.027 μάσκες FFP2 υψηλής αναπνευστικής προστασίας παραδόθηκαν χθες (Τετάρτη) στο νοσοκομείο Καλαμάτας από το δήμο της πόλης. Πρόκειται για το συνδυασμό ενός μηχανήματος διασποράς με απολυμαντικό που περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου προσφέροντας τη μέγιστη απλοποίηση στην επιφανειακή απολύμανση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kalamata/messinia-3-nea-kroysmata-covid-apolytos-thetiki-i-eikona-sto-nosokomeio-kalamatas/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μεσσηνία: 3 νέα κρούσματα Covid – Απολύτως θετική η εικόνα στο νοσοκομείο Καλαμάτας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">