ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρότυπη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Θεσσαλίας

Πρότυπη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Θεσσαλίας

Με «εφόδια» την απόλυτη εξειδίκευση και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, ομάδα επιστημόνων με επικεφαλή τον Επίκουρο καθ. Μαιευτικής, Γυναικολογίας και Ανθρώπινης Αναπαραγωγής του Α.Π.Θ. Ευάγγελο Παπανικολάου, αλλά και ομάδα ιατρών από το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μαζί υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες  στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

Η Νέα Πρότυπη Μονάδα της AssistingNature, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία των στελεχών της (εμβρυολογικό, ιατρικό και λοιπό επιστημονικό προσωπικό) βρίσκεται στη θέση να καλύψει κάθε ανάγκη για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας, με σεβασμό και με απόλυτη ασφάλεια, όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα υγειονομικού ελέγχου, μέσω της καινοτόμας μεθόδου «Free Zone».

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, ο ιδρυτής της Assisting Nature κ. Ευ. Παπανικολάου τόνισε ότι το εμβρυολογικό εργαστήριο αποτελεί τον πυρήνα της Νέας Μονάδας Assisting Nature Larissa. Στόχος του εμβρυολογικού εργαστηρίου είναι η απόλυτη διαφάνεια, η ιχνηλασιμότητα του γενετικού υλικού σε κάθε βήμα της προσπάθειας και οι ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας των εμβρύων, ώστε η βλαστοκύστη που τελικά θα επιλεγεί να μεταφερθεί στη μήτρα, να έχει και αντικειμενικά τις βέλτιστες πιθανότητες εμφύτευσης.

Και κατέληξε λέγοντας πως «στην εποχή της πανδημίας του κορονοϊού, προέχει η ασφάλεια της μητέρας και του εμβρύου κάτι για το οποίο πιστεύει και εργάζεται όλο το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό της Assisting Nature Larissa, με σεβασμό την ίδια τη ζωή»

 

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/larisa/protypi-monada-iatrikos-ypovoithoymenis-anaparagogis-tis-thessalias/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρότυπη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Θεσσαλίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">