ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι Γραμμές Ψυχολογικής Υποστήριξης του Δήμου Μαρωνείας Σαπών

Οι Γραμμές Ψυχολογικής Υποστήριξης του Δήμου Μαρωνείας Σαπών

Ο Δήμος Μαρωνείας –Σαπών, στέκεται δίπλα στον πολίτη με όλες τις κοινωνικές δομές και την αγάπη για κάθε συμπολίτη που έχει ανάγκη.Με προτεραιότητα του Δήμου να είναι η στήριξη των δημοτών, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουν, όπου ελλοχεύουν οι ψυχολογικές και οικονομικές επιπτώσεις.

Οι Γραμμές Ψυχολογικής Υποστήριξης του Δήμου συνεχίζουν να είναι στη διάθεση των πολιτών καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών. Οι τηλεφωνικές γραμμές που μπορούν να απευθυνθούν οι πολίτες για ψυχολογική υποστήριξη είναι:

Δημοτική Ενότητα Σαπών: 2532023578

Δημοτική Ενότητα Ξυλαγανής: 2533350026

Κέντρο Κοινότητας: 2532023578

Βοήθεια στο Σπίτι Σαπών: 2532023684

Βοήθεια στο Σπίτι Ξυλαγανής: 2533350026

Ώρες λειτουργίας 11:00-13:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

» Χριστούγεννα, η Γέννηση του Θεανθρώπου, μια γιορτή εμποτισμένη με όλα αυτά τα ηχηρά κοινωνικά μηνύματα που θα πρέπει να διακατέχουν τις ζωές μας, όχι μόνο αυτές τις Άγιες μέρες, αλλά όλο το έτος. Αλληλοϋποστήριξη, αλληλοσεβασμός, αλληλεγγύη, αγάπη.Έννοιες που η εφαρμογή τους φαντάζει αναγκαία ενόψει αυτής της νέας πραγματικότητας που διανύουμε, εξαιτίας του κορονοϊού Covid-19.» δηλώνει η δημοτική αρχή σε μήνυμά της.

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/oi-grammes-psychologikis-ypostirixis-toy-dimoy-maroneias-sapon/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι Γραμμές Ψυχολογικής Υποστήριξης του Δήμου Μαρωνείας Σαπών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb