ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ροδόπη: Στη Ξυλαγανή διενέργεια διαγνωστικών τεστ ανίχνευσης κορονοϊού

Ροδόπη: Στη Ξυλαγανή διενέργεια διαγνωστικών τεστ ανίχνευσης κορονοϊού

Στην δημιουργία εξεταστικού κέντρου στην Ξυλαγανή για την διενέργεια διαγνωστικών τεστ ανίχνευσης κορονοϊού προχωράει ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.

Συγκεκριμένα από σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 , το εξεταστικό κέντρο θα λειτουργεί στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ξυλαγανής που παραχώρησε για το σκοπό αυτό ο Δήμος, από Δευτέρα ως την Παρασκευή στις ώρες 08:00 με 14:00, για την διεξαγωγή των τεστ.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να κάνουν τεστ μπορούν να συμπληρώνουν και να υποβάλλουν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα testing.gov.gr και στη συνέχεια θα παραλαμβάνουν SMS με την ημέρα και ώρα της εξέτασης τους. Με το συγκεκριμένο μήνυμα επιβεβαίωσης, θα είναι ελεύθερη η μετακίνηση τους από και προς το εξεταστικό κέντρο.

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον ΕΟΔΥ προχώρησε στην παραχώρηση του χώρου και προσέφερε όλες τις αναγκαίες υποδομές και εργασίες που είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του κέντρου.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/rodopi-stin-xylagani-dienergeia-diagnostikon-test-anichneysis-koronoioy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ροδόπη: Στη Ξυλαγανή διενέργεια διαγνωστικών τεστ ανίχνευσης κορονοϊού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">