ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Κορονοπάρτι» στον Άλιμο διέλυσε η Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου

«Κορονοπάρτι» στον Άλιμο διέλυσε η Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου

Στην Αττική με τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, φαίνεται ότι αυτό δεν εμπόδισε κάποιους να βάλουν την διασκέδασή τους πάνω από την δημόσια υγεία.

To βράδυ του Σαββάτου δεκάδες άτομα έκαναν υπαίθριο πάρτι στον ‘Αλιμο που τελικά διαλύθηκε μετά την επέμβαση της αστυνομίας. Περιπολικά της ΕΛΑΣ αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε μια περίεργη κινητικότητα στον λόφο Πανί στον ‘Αλιμο.

‘Οταν έφθασε η Αστυνομία τα άτομα που βρίσκονταν στο πάρτι τράπηκαν σε φυγή, ενώ έγιναν περίπου 15 προσαγωγές και κόπηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.

Αποκαρδιωτικές ήταν οι εικόνες και από το Σύνταγμα καθώς παρά τα αυστηρά μέτρα που είναι σε ισχύ εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, η πλατεία πλημμύρισε από κόσμο που έκανε βόλτα για να δει τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, ενώ άλλοι πήγαιναν στα καταστήματα της Ερμού για να παραλάβουν με το click away τα προϊόντα που είχαν παραγγείλει.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στους ελέγχους που διενήργησε η Αστυνομία αρκετοί ήταν οι πολίτες οι οποίοι με τον κωδικό 6 βρέθηκαν από τη Γλυφάδα και το Φάληρο, στην πλατεία Συντάγματος.

Πηγή: ΕΡΤ1

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/koronoparti-ston-alimo-dielyse-i-astynomia-to-vrady-toy-savvatoy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Κορονοπάρτι» στον Άλιμο διέλυσε η Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">