ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βίλα Τσίπρα - παλιά ξινά σταφύλια


Ορισμένοι αμετανόητοι καθεστωτικοί γενίτσαροι - ποτισμένοι μέχρι το μεδούλι τους με φανατισμό και μίσος - παριστάνουν από τη μια τους εκδότες - δημοσιογράφους , ενώ είναι γνωστό ότι είναι τσιράκια της ΝΔ, και από την άλλη έχουμε και το ''μαϊμουδίζον'' πλήθος - αναγνώστες τους - το οποίο αναμασά στα sosial media την μ@κ@κί@ που διέπει τους νεοέλληνες.

Εμείς γνωρίζουμε ότι ο Τσίπρας νοικιάζει ένα εξοχικό εδώ και έξι χρόνια , έχει γραφεί σε όλα τα έντυπα , και όποιος κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο θα το δεί. Πως έγινε θέμα επικαιρότητας και υπερτονίζεται σήμερα το γνωρίζουν μόνο στο επιτελείο της κυβέρνησης η οποία επιχειρεί με λαϊκισμούς να αποπροσανατολίσει την κοινωνία.

Ειδικότερα , αντί να ξεστραβωθούν ως κοινωνία , και να έχουν πλήρη εικόνα των αντισυνταγματικών και αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόζονται στη χώρα μας  από τις ξεπουλημένες σε μια χούφτα οικογένειες κυβερνήσεις , ασχολούνται με την μικρότητα που τους διέπει.

Φθόνος, ζήλεια, κακία, μικρότητα ;

Αντί ως κοινωνία να διαμορφώσουν το πλαίσιο της εθνικής και κοινωνικής αναβάθμισης ώστε να γίνει η χώρα μας σύγχρονη , γίνονται βασικοί μοχλοί διαιώνισης πόλωσης και διχασμού για τα στενά συμφέροντα επαγγελματιών της πολιτικής , πολιτικών τζακιών , και αστικών κομμάτων.

Τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε από τους γόνους γενίτσαρων ; Θα μπορούσαμε να περιμένουμε δημοκρατία ;

Οι δημόσιοι κλακαδόροι της κυβέρνησης, και των επαγγελματιών της πολιτικής, ασφαλώς έχουν τους λόγους τους για όσα ακολουθούν σε καθημερινή βάση. Αρκεί κάποιος να αναζητήσει το Ιστορικό τους. Σε αυτό θα δει , πελατειακό σύστημα,  κατ' εξαίρεση ρουσφέτια, εξυπηρετήσεις, απ' ευθείας αναθέσεις, προσλήψεις, εργολαβίες, συμβάσεις, κ.α.

Προσωπικά , δεν μας ενδιαφέρει αν ο Τσίπρας νοικιάζει από τον Θανάση Μαρτίνο εξοχική βίλα, καθώς επίσης, πόσα ακίνητα διαθέτει ο Μητσοτάκης. Το θέμα δεν είναι που διαθέτει ο κάθε πολιτικός τα χρήματά του, διότι αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη , το θέμα είναι ότι τόσο ο Τσίπρας, όσο και ο Μητσοτάκης δοκιμάστηκαν στη πράξη, και ασφαλώς υπάρχουν οι αποδείξεις ότι υπηρετούν μια χούφτα οικογένειες.

Απολαμβάνουν δέκα χιλιάρικα το μήνα και εφαρμόζουν αντισυνταγματικές πολιτικές. 

Δεν αναρτούμε τα δελτία τύπου ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, διότι έχουν γίνει μαϊντανός σε όλα τα έντυπα ενώ δεν έχουν ουσιαστική αξία.

Γ.Κ




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βίλα Τσίπρα - παλιά ξινά σταφύλια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">