ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μητσοτάκης: Στιγμή ανεμελιάς η βόλτα στην Πάρνηθα


Στιγμή ανεμελιάς χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την πρωθυπουργική βόλτα στην Πάρνηθα. Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί καθώς ο Κυρ. Μητσοτάκης και η σύζυγός του έκαναν ποδηλατάδα και motocross, εν μέσω πανδημίας - τη στιγμή που ζητούν από τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους.

O πρωθυπουργός αρκέστηκε να παραδεχτεί πως ήταν «λάθος» μόνο το να φωτογραφηθεί χωρίς μάσκα ενώ σε μία απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ισχυρίστηκε πως η άθληση επιτρέπεται εντός περιφερειακής ενότητας!

Ενόσω η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ζητεί από τους πολίτες πιστή εφαρμογή των μέτρων ώστε να παταχθεί το τέρας του φονικού κορονοϊού, εκείνος έκανε βόλτες στην Πάρνηθα. 




ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Υποκριτές και φαρισαίοι άπαντες οι νεοέλληνες. Το θέμα είναι ότι οι ανυποψίαστοι πολίτες που δέχτηκαν τα πρόστιμα για έλλειψη μάσκας , και παραβίαση των μέτρων,  πρέπει να αισθάνονται ''πολύ περήφανοι'', καθώς επίσης και όσοι τα εφαρμόζουν.

Κυριολεκτικά , τα ξεπουλημένα αστικά κόμματα σε μια χούφτα οικογένειες δουλεύουν κανονικά το κοινωνικό σύνολο, είτε με τις βόλτες Μητσοτάκη, είτε με τις βίλες Τσίπρα. 

Όσα επιτηδευμένα παρουσιάζονται από τους συνεργαζόμενους των αστικών κομμάτων δεν απασχολούν τον Ελληνικό λαό, όμως με σκοπιμότητα τον αποπροσανατολίζουν.

Το μοναδικό τους ζητούμενο , αστικών κομμάτων και συνεργαζόμενων, είναι η νομή της εξουσίας και τα προνόμια τους. Αδιαφορούν επιδεικτικά για όσα ταλανίζουν την κοινωνία.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μητσοτάκης: Στιγμή ανεμελιάς η βόλτα στην Πάρνηθα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">