ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γ.Γκαράνης: Ο Δήμος θα στηρίζει την κατασκευή του νέου νοσοκομείου

Γ.Γκαράνης: Ο Δήμος θα στηρίζει την κατασκευή του νέου νοσοκομείου

Σε λίγα χρόνια η Κομοτηνή, (αλλά και η Σπάρτη και η Θεσσαλονίκη) θα αποκτήσει νέο νοσοκομείο με σκοπό τη βελτίωση της ζωής της τοπικής κοινωνίας  και τη διασφάλιση της πρόσβασης των κατοίκων σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας του ΙΣΝ για την Υγεία. Χθες, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης παρουσιάστηκε η πρόοδος των εργασιών με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήματα εξ αποστάσεως λύνοντας τις απορίες τους.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής κος Γιάννης Γκαράνης

«Η κατασκευή ενός νέου νοσοκομείου, ικανού ν’ ανταποκριθεί στις ανάγκες του πληθυσμού και των επισκεπτών, αποτελούσε πάγιο αίτημα των φορέων αλλά και των κατοίκων της περιοχής και βέβαια του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού που αγωνίζεται καθημερινά να παρέχει δημόσια δωρεάν υγεία μέσα από τις υποδομές του υπάρχοντος νοσοκομείου.» ανέφερε ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης κατά την τοποθέτησή του σημειώνοντας ότι ο Δήμος Κομοτηνής έπραξε το αυτονόητο, ένωσε τις δυνάμεις του και ταυτόχρονα προχώρησε στην παραχώρηση του οικοπέδου όπου θα ανεγερθεί το νέο νοσοκομείο. Επίσης, ο Δήμος μέσω της ΔΕΥΑΚ εξασφαλίζει την εργοταξιακή παροχή ύδρευσης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Επιπλέον, όπως είπε ο κος Γκαράνης, η ΔΕΥΑ Κομοτηνής θα υλοποιήσει το έργο παροχής ύδρευσης κι αποχέτευσης για τη σύνδεση του νοσοκομείου με τον βιολογικό καθαρισμό, μέσα από τη χρηματοδότηση με ένα εκατομμύριο ευρώ από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Για να υποσχεθεί ότι: « Δεσμεύομαι προσωπικά για τη στήριξη και συνδρομή του Δήμου Κομοτηνής σε όλη τη διάρκεια της κατασκευής αυτού του εμβληματικού έργου».

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/g-gkaranis-o-dimos-tha-stirizei-tin-kataskeyi-toy-neoy-nosokomeioy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γ.Γκαράνης: Ο Δήμος θα στηρίζει την κατασκευή του νέου νοσοκομείου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb