ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κομοτηνή: 95 νέες δόσεις στο Νοσοκομείο – Εμβολιάστηκαν ήδη 200 υγειονομικοί

Κομοτηνή: 95 νέες δόσεις στο Νοσοκομείο – Εμβολιάστηκαν ήδη 200 υγειονομικοί

Με 95 νέες δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊου εφοδιάστηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο». Χθες έγινε η παραλαβή αυτής της δεύτερης παρτίδας, με 19 φιαλίδια του εμβολίου των Pfizer/BioNTech.

Η προσέλευση του υγειονομικού προσωπικού στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου κρίνεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, καθώς πραγματοποιήθηκε ήδη εμβολιασμός σε 200 εργαζόμενους, μέσα σε τέσσερις ημέρες, σε γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου, αλλά και των Κέντρων Υγείας του Νομού, τις Τοπικές Μονάδες Υγείας Κομοτηνής, του ΕΚΑΒ και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η κα Μάγδα Γιαμουστάρη

Σήμερα και αύριο αναμένεται να αξιοποιηθούν τα 95 νέα εμβόλια με την διοικητήρια του Νοσοκομείου, την κα Μάγδα Γιαμουστάρη να δηλώνει ότι η διαδικασία προχωράει χωρίς προβλήματα. «Εμείς σηκώνουμε μανίκια για το εμβόλιο, εσείς για πλύσιμο χεριών, αποστάσεις, μάσκες! Να προστατεύσουμε και να προστατευτούμε», ανέφερε σε ανάρτησή της στέλνοντας για μια ακόμη φορά το μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής: Να φορούν μάσκες, να κρατούν αποστάσεις, να πλένουν συχνά τα χέρια τους, να αποφεύγουν τους συγχρωτισμούς.

Μια πρώτη «ανάσα» για το υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου πάντως αποτέλεσε η χθεσινή (μη) αναφορά του ΕΟΔΥ στη Ροδόπη, καθώς δεν ανακοινώθηκε κανένα κρούσμα για την περιοχή. Τέλος, δεν είναι λίγοι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων που κάνουν λόγο για «εξάντληση» του προσωπικού ζητώντας την χορήγηση (τιμητικών) αδειών, ολιγοήμερης ανάπαυλας για τις απαραίτητες ανάσες, πριν την έλευση του τρίτου νέου «κύματος», όπως πιθαναλογείται.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/komotini-95-nees-doseis-sto-nosokomeio-emvoliastikan-idi-200-ygeionomikoi/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κομοτηνή: 95 νέες δόσεις στο Νοσοκομείο – Εμβολιάστηκαν ήδη 200 υγειονομικοί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">