ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κομοτηνή: Οι καλοί Σαμαρείτες δεν σταματούν ποτέ

Κομοτηνή: Οι καλοί Σαμαρείτες δεν σταματούν ποτέ

Σε συνεχή κίνηση και προσφορά βρίσκονται οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Παράρτημα Κομοτηνής. Η Πρωτοχρονιά γι αυτούς δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η υποδοχή του νέου Έτους τους βρήκε να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλά, να προσφέρουν αγάπη κι αλληλεγγύη. « Οι ιδιαίτερες μέρες απαιτούν και ιδιαίτερες πράξεις γι αυτό οι εθελοντές δεν τα παρατούν ποτέ.» αναφέρουν και πράττουν αθόρυβα αλλά ουσιαστικά…

Παρευρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής για θερμομετρήσεις. Επίσης, βρέθηκαν στα χωριά: Άρατος, Στροφή και Πάσσος υποστηρίζοντας τα κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας που πραγματοποιούν Rapid Test Covid-19. Στην συνέχεια επισκέφτηκαν τον κτηνίατρο για τον έλεγχο των 2 σκύλων που προστέθηκαν στο δυναμικό των Διασωστών της Κυνοφιλικής Ομάδας.

Τέλος, δεν ξέχασαν και όλους όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή: Επισκέφτηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής και το ΕΚΑΒ Κομοτηνής προσφέροντας τους δώρα για τις υπηρεσίες που προσέφεραν και την άριστη συνεργασία που είχαν καθ΄όλη τη διάρκεια της περσινής χρονιάς.
«Ελπίζουμε η νέα χρονιά να μας βρει όλους υγιείς, φωτισμένους και δημιουργικούς. Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή COVID-FREE Χρονιά!» εύχεται ο ακούραστος αρχηγός Κ. Ιμανιμίδης γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πόσο σημαντική είναι η προστασία της ίδιας της ζωής.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/komotini-oi-kaloi-samareites-den-stamatoyn-pote/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κομοτηνή: Οι καλοί Σαμαρείτες δεν σταματούν ποτέ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">