ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Αρριανών: Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους που βρίσκονται σε καραντίνα

Δήμος Αρριανών: Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους που βρίσκονται σε καραντίνα

Νέα πρωτοβουλία του δήμου Αρριανών είναι σε εξέλιξη για τη στήριξη των κατοίκων που βρίσκονται σε καραντίνα. Όπως είναι γνωστό, τέσσερις οικισμοί του Δήμου της Ροδόπης τελούν υπό περιοριστικά μέτρα -Στροφή, Αγιοχώριο, Ήπιο και Νέδα, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου.

Μετά την απολύμανση στους κοινόχρηστους χώρους, δρόμους, πλατείες και κάδους απορριμμάτων, ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε και δίνεται στην εξυπηρέτηση των κατοίκων για πρόσβαση σε φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και προμήθειες.

Έτσι, συνεχίστηκε και χθες τη διανομή σε κάθε σπίτι-οικογένεια, πόρτα – πόρτα, από εργαζόμενους του δήμου, ενός κιβωτίου τροφίμων για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών για τις ημέρες που βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος προσπαθεί να περιορίσει τις μετακινήσεις στο ελάχιστο, προστατεύοντας την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής από την διασπορά του ιού.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/dimos-arrianon-trofima-kai-eidi-protis-anagkis-stoys-katoikoys-poy-vriskontai-se-karantina/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Αρριανών: Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους που βρίσκονται σε καραντίνα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">