ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνάντηση του βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. με τον Υπουργό Ενέργειας

Συνάντηση του βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. με τον Υπουργό Ενέργειας

Θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους των Κοινοτήτων Αναργύρων, Βαλτονέρων και Αχλάδας, συζήτησαν κατά την διάρκεια συνάντησης τους ο βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ., Γιάννης Αντωνιάδης, και ο υπουργός  Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Ο βουλευτής – όπως γνωστοποίησε – ενημέρωσε τον υπουργό για όλα τα τρέχοντα θέματα του νομού Φλώρινας που έχουν σχέση με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ειδικότερα συζητήθηκαν το μέλλον του ΑΗΣ Μελίτης, τα προβλήματα στη λειτουργία του ορυχείου της Αχλάδας και του ΑΗΣ Αμυνταίου. Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της ανεργίας των ιδιοκτητών και εργαζομένων σε φορτηγά, σκαπτικά μηχανήματα, σε σχέση με τα ορυχεία Αμυνταίου και Αχλάδας, αλλά και θέματα των εργαζομένων και των επιχειρηματιών που είχαν άμεση σχέση με τον ΑΗΣ και γενικότερα ότι έχει σχέση στο Νομό Φλώρινας με την ενέργεια και το περιβάλλον (αποκαταστάσεις κλπ).

Ο κ. Σκρέκας  – όπως σημειώνεται – έχει βαθιά γνώση των προβλημάτων της περιοχής, έχει ενημερωθεί κατ’ επανάληψη για όλα αυτά τα θέματα και δεσμεύτηκε για την επίλυση όλων των προαναφερθέντων προβλημάτων, μέσα από μια στενή συνεργασία και με το βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη, με τους αυτοδιοικητικούς της περιοχής αλλά και με άλλους εκπροσώπους φορέων της περιοχής.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/florina/synantisi-toy-voyleyti-florinas-tis-n-d-me-ton-ypoyrgo-energeias/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνάντηση του βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. με τον Υπουργό Ενέργειας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">