ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κοζάνη: Έναρξη εμβολιασμών τη Δευτέρα σε «Μαμάτσειο» και «Μποδοσάκειο»

Κοζάνη: Έναρξη εμβολιασμών τη Δευτέρα σε «Μαμάτσειο» και «Μποδοσάκειο»

Τετρακόσιες δόσεις εμβολίων κατά του κορωνοϊού, θα φτάσουν το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιανουαρίου 2021 στα δυο Νοσοκομεία της ΠΕ Κοζάνης, Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο, για να ξεκινήσουν το πρωί της Δευτέρας οι εμβολιασμοί του υγειονομικού προσωπικού, όπως έχει προγραμματιστεί. Στο 65%  το ποσοστό συμμετοχής των εμβολιασμών, γιατρών νοσηλευτών, διοικητικού προσωπικού και εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, σύμφωνα με πληροφορίες, που δήλωσαν για να κάνουν  την πρώτη δόση.

Τα δυο νοσοκομεία θα προμηθευτούν από 200 εμβόλια το καθένα για τις ανάγκες των εργαζομένων τους, τα οποία και θα φτάσουν στην ώρα τους αν και προς στιγμήν η μεταφορά τους είχε μετακινηθεί για τις  7Ιανουαρίου. Αμέσως σήμανε συναγερμός  και ειδοποιήθηκε το πολιτικό προσωπικό της περιοχής, βουλευτές και  Περιφερειακή Αρχή για την αλλαγή ημερομηνίας, λόγω φόρτου εργασίας. Το θέμα τελικά διευθετήθηκε με την αποστολή να γίνεται όπως είχε αρχικά αποφασιστεί και τελικά να φτάνουν στην ώρα τους με το σοβαρό επιχείρημα των τοπικών αρχών του παρατεταμένου  lockdown, σε επίπεδο χώρας και του επιδημιολογικού φορτίου στην περιοχή.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη- Δέσποινα Αμαρντίδου

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kozani/kozani-enarxi-emvoliasmon-ti-deytera-se-mamatseio-kai-mpodosakeio/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κοζάνη: Έναρξη εμβολιασμών τη Δευτέρα σε «Μαμάτσειο» και «Μποδοσάκειο» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">