ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ν.Χαρδαλιάς: Έκκληση στους κατοίκους των δήμων Κομοτηνής και Μαρωνείας – Σαπών να είναι προσεκτικοί

Ν.Χαρδαλιάς: Έκκληση στους κατοίκους των δήμων Κομοτηνής και Μαρωνείας – Σαπών να είναι προσεκτικοί

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτούν τα επιδημιολογικά δεδομένα των τελευταίων ημερών στους Δήμους Κομοτηνής και Μαρωνείας – Σαπών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

«Στις περιοχές αυτές», όπως είπε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για τον Covid 19, «έχουν αντιμετωπιστεί μικρά clusters, συρροές δηλαδή κρουσμάτων, ενώ τα δεδομένα των τελευταίων ημερών δείχνουν ότι το επιδημιολογικό φορτίο στις περιοχές αυτές παρουσιάζει μικρές μεν, αλλά σημαντικές αυξητικές τάσεις».

Προκειμένου να αντιστραφεί η εικόνα αυτή και να μη χρειαστούν επιπλέον περιοριστικά μέτρα, ο κ. Χαρδαλιάς απεύθυνε έκκληση στους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και συνεπείς στην τήρηση των μέτρων, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω εξάπλωση του ιού στις περιοχές αυτές.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/n-chardalias-ekklisi-stoys-katoikoys-ton-dimon-komotinis-kai-maroneias-sapon-na-einai-prosektikoi/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ν.Χαρδαλιάς: Έκκληση στους κατοίκους των δήμων Κομοτηνής και Μαρωνείας – Σαπών να είναι προσεκτικοί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">