ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανασχηματισμός


Δήλωση της ''αντιπολίτευσης'' σχετικά με τον κυβερνητικό ανασχηματισμό:
«Εγκλωβισμένος στην αποτυχία του, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε σε έναν ανασχηματισμό-φιάσκο. Ανίκανος για ουσιαστικές αλλαγές, προσέθεσε βουλευτές, δημιουργώντας ένα “ευέλικτο” σχήμα 59 υπουργών.

Ο ανασχηματισμός αποτελεί ένα μήνυμα σύγκρουσης με την κοινωνία. Επιβράβευσε τα εγκληματικά λάθη στη διαχείριση της πανδημίας, το χάος στα σχολεία, το μπάχαλο στον τουρισμό.

Οι ‘μουσικές καρέκλες’ και τα σχέδια για εκλογικό αιφνιδιασμό, με τον ακροδεξιό κ. Βορίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών, που ζητούσε θεσμικά μέτρα για να μην ξανακυβερνήσει η Αριστερά, δεν μπορούν να σώσουν τον κ. Μητσοτάκη από την κοινωνική δυσαρέσκεια και τις ευθύνες του».

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Από το δικό μας μετερίζι τίθεται ένα  σαφές ερώτημα: Ποιά είναι η Aριστερά ; Αγνοείται οι έχοντες και κατέχοντες τις θεσμικές - βουλευτικές κ.α. θέσεις - ρόλους, καθώς επίσης και τα δεκάδες ακίνητα , ότι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι η κοινωνία ;

Όσοι θεωρείται ότι είστε αριστερά ήδη έχετε κριθεί από την Ελληνική κοινωνία.

Είναι απορίας άξιο  πως πετυχαίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, έπειτα από ένα χρόνο δυσαρέσκειας της κοινωνίας, να διατηρεί ικανά ποσοστά σε πλήρη αντιδιαστολή με την αντιπολίτευση.

Προφανώς επιδρούν ακόμα και σήμερα σε επίπεδο κοινωνίας τα ολιγοπώλια της οικονομικής ολιγαρχίας, καθώς επίσης, ειναι δεδομένη και η ανικανότητα των αριστερών να εφαρμόσουν αριστεροστροφες πολιτικές. Η μήπως αυταπόδεικτα συνέτρεχαν άλλοι λόγοι ;

Ας προσέχατε όταν σας δόθηκε η ευκαιρία, διότι δεν θα σας δοθεί εύκολα επόμενη ευκαιρία. Και άλλωστε γιατί να δοθεί σε εσάς ξανά ευκαιρία ; Πόσες φορές μπορεί να αντέξει η κοινωνία μας την προδοσία ;

ΥΓ: Καλά θα ήταν όσα προαναφέρονται να ήταν η δική μας προσωπική εκτίμηση, ( μικρό το κακό - θα παρεξηγούσαν εμάς ), όμως αποτελούν εκτίμηση μεγάλου φάσματος της κοινωνίας μας. 

# Καημό το έχουμε να μας αναφέρει έστω και ένα άτομο της νεοελληνικής πραγματικότητας γιατί στηρίζουν και ψηφίζουν ως αντιπροσώπους τους άτομα με δυσανάλογα τεράστιες περιουσίες έναντι των ιδίων ; ( Αν δεν είναι ραγιάδες , τι είναι ; Καπιταλίστες ? Νεοφιλελεύθεροι ?) 

# Όπως απέτυχε ο υπαρκτός σοσιαλισμός αποτυγχάνει παταγωδώς και ο νεοφιλελέ καπιταλισμός . Ολιγοπώλια, μονοπώλια των λίγων , και στον αντίποδα το διαρκές τρέξιμο των πολλών, κάτι από Θανάση Βέγγο ! ( Η θεωρία των δυο άκρων. )

# Το αν θα ονομάσεις έναν άνθρωπο για τις προσωπικές του ιδεολογικές επιλογές μ@κ@κ@ αυτό χαρακτηρίζει εσένα όχι τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος που επέλεξε να μείνει εκτός διαπλοκής , πελατειακού συστήματος, ρουσφετιών, καρέκλας , κ.α., είναι το υγιές στοιχείο της κοινωνίας, και εσύ το παράσιτο που αλλοιώνεις συνολικά το μέλλον της κοινωνίας. ( Το πελατειακό σύστημα μπορεί να καλύψει το σύνολο ; To 100% ; Η εναλλαγή ''δεξιά - αριστερά'' μπορεί να καλύψει το σύνολο της κοινωνίας ; H 'δεξιά' μπορεί να καλύψει το 50% ; Η 'αριστερά' πέτυχε να καλύψει το 50% ; ) 

Είναι ξεκάθαρο περισσότερα από 50 χρόνια στην Ελλάδα ότι η εναλλαγή ''δεξιά - αριστερά'' δημιούργησε παθογένειες,  διαπλοκή, διαφθορά, ολιγοπώλια, μονοπώλια, ημέτερους , προνομιούχους, και ουδέποτε πέτυχαν να καλύψουν το ΣΥΝΟΛΟ. Ένας περισσότερος , ένας λιγότερος σε όσα προαναφέρονται δεν αλλάζει τον συνολικό χαρακτήρα, ενώ έστω και ένας ο οποίος εμμένει σε όσα πιστεύει διαμορφώνει το πλαίσιο να μην εξανεμιστεί η ελπίδα, την οποία παρεπιπτόντως ''σερβίρισαν'' απλόχερα οι τέως κυβερνώντες χωρίς να πληρωθούν οι προσδοκίες της κοινωνίας. ( Μάλλον πληρώθηκαν μόνο οι δικές τους προσδοκίες και επιθυμούν την επανάληψη! Εμείς ? )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανασχηματισμός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">