ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το 3ο ΓΕΛ Φλώρινας ανάμεσα σε 30 σχολεία από την Ευρώπη στο «Teachers for Europe»

Το 3ο ΓΕΛ Φλώρινας ανάμεσα σε 30 σχολεία από την Ευρώπη στο «Teachers for Europe»

Το πρόγραμμα για τη ρητορική μίσους που υλοποιείται στο 3ο ΓΕΛ Φλώρινας, επιλέχθηκε ανάμεσα σε πλήθος συμμετοχών, ως ένα από τα 30 προγράμματα που παρουσιάστηκαν  στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Teachers for Europe«.

Η κοινωνιολόγος Άννα Μπαφίτη συμμετείχε στο διεθνές διαδικτυακό συνέδριο Winter School του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου, στο οποίο παρουσίασε μέρος του πρότζεκτ «T4E – Η ρητορική μίσους και οι αξίες της Ευρώπης«, που υλοποιεί στο Τμήμα Β2 του 3ου Λυκείου Φλώρινας. 

«Το γεγονός ότι το πρόγραμμα επιλέχθηκε ανάμεσα σε μεγάλο αριθμό συμμετοχών για να ενταχθεί στα 30 που τελικώς παρουσιάστηκαν, μας πρόσφερε ικανοποίηση, αφού επρόκειτο για μία σημαντική αναγνώριση της δράσης που αναπτύσσεται στο σχολείο μας. Ακόμη μεγαλύτερη όμως είναι η χαρά και η υπερηφάνεια μας για την ευαισθησία και την ενεργητικότητα των μαθητών/τριών του σχολείου μας, ακόμα και εν μέσω πανδημίας, ακόμα και κατά τη διάρκεια της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης», αναφέρει ανακοίνωση του 3ου ΓΕΛ, το οποίο συγχαίρει, «τη συντονίστρια εκπαιδευτικό και τα παιδιά για τη δράση τους, που προωθεί τις δημοκρατικές αξίες της Ευρώπης».

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/florina/to-3o-gel-florinas-anamesa-se-30-scholeia-apo-tin-eyropi-sto-teachers-for-europe/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το 3ο ΓΕΛ Φλώρινας ανάμεσα σε 30 σχολεία από την Ευρώπη στο «Teachers for Europe» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb