ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΡΤ3 – Ο βασιλιάς της τούρτας – Α᾽ Τηλεοπτική μετάδοση – Ταινία (trailer)


 Παρασκευή 05/02/2021, στις 22:00 
«THE CAKE GENERAL»
Έτος παραγωγής: (2018)

Κωμωδία παραγωγής Σουηδίας 2018,διάρκειας 100’.

Σουηδία, 1985: Η τηλεοπτική εκπομπή Rekord-Magazinet ανακοινώνει ότι το Κόπινγκ είναι η πιο βαρετή πόλη της χώρας. Ενώ οι κάτοικοι της πόλης αγνοούν τις ειδήσεις, ένας νεοφερμένος μεσήλικας ονόματι Χάσε Πι αποφασίζει να εκδικηθεί τους σνομπ κατοίκους της Στοκχόλμης φτιάχνοντας την πιο μακριά τούρτα στον κόσμο, καταφέρνοντας να ενώσει την πόλη.
Σκηνοθεσία: Filip Hammar, Fredrik Wikingsson
Πρωταγωνιστούν: Mikael Persbrandt, Helena Bergström, Agnes Lindström Bolmgren
 Δείτε το trailer 
Η ταινία αναρτάται στη διεύθυνση: την ημέρα προβολής της, όπου και παραμένει για 14 μέρες.

www.ert.gr

source https://www.ert.gr/ert3/ert3-protaseis/ert3-o-basilias-ths-toyrtas-a-thleoptikh-metadosh-tainia-trailer/

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB:Προσωπικά δεν καταναλώνουμε τούρτες και γλυκά, άρα  όσοι/ες μεθοδεύουν με σκοπιμότητα κάτι άσχετα θεματάκια να δεσπόζουν στα δημοφιλή ''ατυχήσατε''. 

Μη ξεχάσετε να τρέξετε στις 15 του Μάη να ψηφίσετε Τσίπρα ώστε να γυρίσετε τον λογαριασμό στον Μητσοτάκη ! Εμείς δεν θα πάρουμε, διότι είμαστε κατά του Τσίπρα και του Μητσοτάκη.

- Ότι θυμάστε χαίρεστε. Λίγο καθυστερημένα δεν κάνετε τα κλικ ? Έχει αφαιρεθεί πλέον η ταινία από το netflix δεδομένου ότι μεταδόθηκε πέρυσι !

- Είναι σαφές ότι η κομπανία που νέμεται τον Δήμο Γλυφάδας χρηματοδοτεί κλακαδόρους ώστε να κάνουν χιλιάδες κλικ σε άσχετα θέματα. Φεύγουν από το προσκήνιο όσα αφορούν τους ιδίους , και οι επισκέπτες της σελίδας θεωρούν ότι σημαντικά και δημοφιλή θέματα είναι τα ασήμαντα.

- Τέλος, εμείς θα βρούμε τρόπο να εκδικηθούμε τα λαμόγια ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΡΤ3 – Ο βασιλιάς της τούρτας – Α᾽ Τηλεοπτική μετάδοση – Ταινία (trailer) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">