ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Φλώρινας: Συνεχίζεται ο αποχιονισμός στους δρόμους της πόλης (εικόνες)

Δήμος Φλώρινας: Συνεχίζεται ο αποχιονισμός στους δρόμους της πόλης (εικόνες)

Σταδιακά απομακρύνεται η μεγάλη ποσότητα χιονιού που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Μήδεια» στους δρόμους της Φλώρινας. Με εντατικούς ρυθμούς, τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου προσπαθούν σε πρώτη φάση, να απομακρύνουν το χιόνι από τις κεντρικές  οδικές αρτηρίες της πόλης.

Πραγματοποιήθηκε ήδη ο καθαρισμός των οδών γύρω από την
λαϊκή αγορά, προκειμένου να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα την προσεχή Τετάρτη και απομακρύνθηκε το χιόνι από την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, θα καθαριστούν οι οδοί Νικολάου Χάσου και Στεφάνου Δραγούμη. Ο Δήμος Φλώρινας ζητά από τους πολίτες να απομακρύνουν τα οχήματά τους  προκειμένου να διευκολύνουν το έργο των αρμόδιων υπηρεσιών.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, επισήμανση ή ενημέρωση, οι πολίτες μπορούν να καλούν όλο το εικοσιτετράωρο στα τηλέφωνα 2385024637 και 2385045790.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/florina/dimos-florinas-synechizetai-o-apochionismos-stoys-dromoys-tis-polis-eikones/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Φλώρινας: Συνεχίζεται ο αποχιονισμός στους δρόμους της πόλης (εικόνες) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">