ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλεξανδρούπολη: Ελαφρύνσεις στα τιμολόγια της Δ.Ε.Υ.Α.Α. για τους πληγέντες από την κακοκαιρία

Αλεξανδρούπολη: Ελαφρύνσεις στα τιμολόγια της Δ.Ε.Υ.Α.Α. για τους πληγέντες από την κακοκαιρία

Ελαφρύνσεις στα τιμολόγια της Δ.Ε.Υ.Α.Α. για τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. μετά από εισήγηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Α Γιάννη Ζαμπούκη .

Σύμφωνα με την απόφαση, κατά την εκκαθαριστική περίοδο του 2021, οι καταναλωτές των οικισμών Νίψας και Λουτρών, θα χρεωθούν τόσα κυβικά νερού, όσα ήταν καταγεγραμμένα κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους (2020). Στην περίπτωση που ο μετρητής τους έχει καταγράψει λιγότερη κατανάλωση από εκείνη του 2020, τότε θα χρεωθούν τη μικρότερη κατανάλωση.

Αυτό γίνεται, διότι οι κάτοικοι των περιοχών αυτών επλήγησαν από τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα της 12ης Ιανουαρίου 2021 και ταλαιπωρήθηκαν με το να μην τους παρέχεται υδροδότηση από το δίκτυο της ΔΕΥΑΑ αφενός, αφετέρου επειδή οι ιδιοκτησίες τους γέμισαν με λασπόνερα και θα χρειαστούν μεγάλες ποσότητες νερού για να τις καθαρίσουν.

Αντίστοιχες ενέργειες και ελαφρύνσεις ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική που ισχύει για κάθε οικισμό του Δήμου , δρομολογούνται για όσους συνδημότες από όλες τις Δημοτικές Ενότητες, ταλαιπωρήθηκαν λόγω των πλημμυρικών φαινομένων.

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/orestiada/alexandroypoli-elafrynseis-sta-timologia-tis-d-e-y-a-a-gia-toys-pligentes-apo-tin-kakokairia/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλεξανδρούπολη: Ελαφρύνσεις στα τιμολόγια της Δ.Ε.Υ.Α.Α. για τους πληγέντες από την κακοκαιρία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb