ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άργος Ορεστικό: Ομόφωνα «όχι» στη δημιουργία της εταιρείας «Ιαματικές Πηγές Ελλάδος»

Άργος Ορεστικό: Ομόφωνα «όχι» στη δημιουργία της εταιρείας «Ιαματικές Πηγές Ελλάδος»

Ομόφωνη ήταν η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού, που συνεδρίασε εκτάκτως με θέμα το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Τουρισμού. Τα μέλη του συμβουλίου είπαν ομόφωνα «όχι» στα άρθρα 7 έως 14 του σχεδίου νόμου, που αφορούν στη δημιουργία ανώνυμης εταιρείας «Ιαματικές Πηγές Ελλάδος (ΙΠΕ)», κάνοντας λόγο για «αρπαγή» των ιαματικών πηγών.

Η ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει πως  «πρόκειται για ένα σχεδιασμό που πλήττει άμεσα και πολυεπίπεδα τα συμφέροντα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ακυρώνει τον αναπτυξιακό της ρόλο, υφαρπάζοντας περιουσιακά της στοιχεία».

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου και Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος (ΣΔΙΠΕ), Πάνος Κεπαπτσόγλου, δήλωσε: «Η Αυτοδιοίκηση θα σταθεί ενάντια στην απόφαση δέσμευσης της δημοτικής περιουσίας για τη στήριξη, την ανάδειξη και την αξιοποίηση της οποίας μόχθησε μόνη της και συνεχίζει να μοχθεί».

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/florina/argos-orestiko-omofona-ochi-sti-dimioyrgia-tis-etaireias-iamatikes-piges-ellados/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άργος Ορεστικό: Ομόφωνα «όχι» στη δημιουργία της εταιρείας «Ιαματικές Πηγές Ελλάδος» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">