ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Μήδεια»: Αγώνας δρόμου από συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ για αποκατάσταση ηλεκτροδότησης και υδροδότησης

«Μήδεια»: Αγώνας δρόμου από συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ για αποκατάσταση ηλεκτροδότησης και υδροδότησης

Πολλά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μήδεια», ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια, στην ηλεκτροδότηση, μετά από βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή στην Κάτω Κηφισιά. Από το βραχυκύκλωμα δημιουργήθηκε και μικρή πυρκαγιά, αφήνοντας έτσι ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα ηλεκτροδότησης εντοπίζονται σε Κηφισιά, Διόνυσο, Εκάλη, Δροσιά, Σταμάτα, Γραμματικό, Πολύδροσο, Χαλάνδρι, Φιλοθέη, Νέο Ψυχικό, Καπανδρίτι, Κιούρκα, Άγιο Στέφανο, Μαρούσι, Βριλήσσια, Κάτω Κηφισιά, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Καλογρέζα, Μενίδι, Νέο Ηράκλειο, Σκαραμαγκά, Σαλαμίνα και Αυλώνα.

Μάχη με το χρόνο δίνουν τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ – περί τα 400 άτομα, το οποίο ενισχύθηκε με επιπλέον 60 άτομα από τις υπόλοιπες περιφέρειες, αλλά και τον στρατό- συνεχίζει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης των ζημιών σε όλο το λεκανοπέδιο, καθώς πολλά δέντρα έχουν πέσει σε καλώδια και δρόμους.

Ο πρόεδρος Τεχνικών της ΔΕΗ Κώστας Μανιάτης μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ εκτίμησε ότι η σημερινή ημέρα θα είναι καλύτερα καθώς από τις 25 γραμμές που ήταν εκτός χθες τώρα είναι στις 11-12 και με τη συνδρομή του στρατού όπου καθαρίζουν τους δρόμους από τα δέντρα και μπορούν να περάσουν τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ και θα μπορέσουν ως το τέλος της ημέρας να έχουν αποκατασταθεί όλες οι ζημιές.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ σήμερα θα γίνει τιτάνια προσπάθεια να αποκατασταθούν οι ζημιές στις γραμμές μέσης τάσης, όμως οι μικρές ζημιές σε όλους τους βοηθητικούς δρόμους, στις δευτερεύουσες γραμμές, θα πάρουν μέρες.

www.ert.grsource https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/mideia-agonas-dromoy-apo-synergeia-tis-deddie-gia-apokatastasi-ilektrodotisis-kai-ydrodotisis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Μήδεια»: Αγώνας δρόμου από συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ για αποκατάσταση ηλεκτροδότησης και υδροδότησης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb