ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο κορονοϊός σε Ροδόπη και Ξάνθη

Ο κορονοϊός σε Ροδόπη και Ξάνθη

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη την αν.μ.Θ. από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου βεβαιώθηκαν συνολικά (17) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ. Επίσης, (6) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ και πρόστιμα των 150 ευρώ.

«Τσουχτερά» πρόστιμα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
3.000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη οικίας για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και από 300 ευρώ σε (8) συμμετέχοντες. Επίσης σημειώθηκε μια σύλληψη και επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη επαγγελματικού χώρου για διοργάνωση συνάθροισης και από 600 ευρώ σε (2) συμμετέχοντες για παραβίαση περιορισμού κίνησης και μη τήρηση ελάχιστης απόστασης.
Τρία νέα κρούσματα στη Ροδόπη το Σάββατο κανένα την Κυριακή
Τρία νέα κρούσματα κορονοϊου στην Ξάνθη ανακοίνωσε το Σάββατο ο ΕΟΔΥ. Τρία τα νέα κρούσματα και στη Ροδόπη.. 29 συνολικά τα νέα κρούσματα στην αν.Μ.Θ το Σάββατο. Ένα κρούσμα ανακοίνωσε χθες στην Ξάνθη, κανένα στη Ροδόπη. Εννέα συνολικά στην αν.Μ.Θ.

2.865 εμβολιασμοί στη Ροδόπη μέχρι και το Σάββατο

(AP Photo/Sakchai Lalit)

3.441 (+120 την 13/02/2021) εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν συνολικά στην Ξάνθη. 2.865 (+190 την 13/02/2021) στη Ροδόπη μέχρι και το Σάββατο.

 

 

Τεστ covid 19 στο διοικητήριο
Αρνητικά ήταν στο σύνολό τους, τα αποτελέσματα των τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού που πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σε 59 εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στο Διοικητήριο, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021. «Διαγνωστικοί έλεγχοι στο προσωπικό των υπηρεσιών των Διευθύνσεων της Περιφερειακής Ενότητας, διενεργούνται σε τακτική βάση, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων. Οι έλεγχοι εντάσσονται στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης της διασποράς του covid 19, για την ασφάλεια των εργαζομένων και την προστασία των πολιτών» δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Τσαλικίδης.
Δωρεάν rapid test στην Ξάνθη
Δωρεάν rapid test στο Αμοιρίδειο Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης θα πραγματοποιούνται την Τρίτη 16, την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 από τις 10:00 έως τις 14:00 με συνεργασία του Δήμου Ξάνθης και του ΕΟΔΥ. Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιούν τον έλεγχο, στο εσωτερικό του κτηρίου και η πρόσβαση των πολιτών θα γίνεται από την κεντρική είσοδο, στο πάρκινγκ, του Αμοιρίδειου Αθλητικού Κέντρου Ξάνθης.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/o-koronoios-se-rodopi-kai-xanthi-24/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο κορονοϊός σε Ροδόπη και Ξάνθη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">