ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χιονισμένη η Γλυφάδα και τα Νότια προάστεια Αττικής

 

Οι πρώτες εικόνες από την χιονισμένη Γλυφάδα

15.02.2021

Η κακοκαιρία «Μήδεια» επελαύνει στην Αττική με διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές  οι οποίες σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας .

Στην Γλυφάδα, με ορισμένους προδότες κατοίκους, δεν έχουν προκύψει διακοπές ρεύματος, ενώ προέκυψαν στην ΒάρηΜαρούσι , Εκάλη, Δροσιά, Νέα Ιωνία, Νέα Ερυθραία.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται από την πρώτη στιγμή της σφοδρής κακοκαιρίας σε πλήρη ετοιμότητα και καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν αμεσότερη αποκατάσταση των ζημιών.

Σύσταση σε κατοίκους και εργαζομένους στον βόρειο τομέα Αθηνών και την ανατολική Αττική απηύθυνε αργά το βράδυ της Δευτέρας, 15.02.2021, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας , να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις πριν τις 10.00 το πρωί, το θέμα είναι ότι η Πολιτική προαστασία έμεινε πίσω διότι το χιόνι πάχους πέντε έως επτά εκατοστά είναι δεδομένο και στα νότια προάστια.

- Οι κάτοικοι στις χιονισμένες περιοχές να μην προβούν σε οποιαδήποτε μετακίνηση που μπορούν να αποφύγουν, ή να αναβάλλουν για αργότερα, οι δε εργαζόμενοι που χρειάζεται να μετακινηθούν από και προς τις περιοχές αυτές, σε συνεννόηση με την εργοδοσία τους να μετακινηθούν και αυτοί μετά τις 10.00 το πρωί.

Όσα δεν είδαμε τα Χριστούγεννα δεσπόζουν σήμερα:






ΥΓ: Θα βγεί ανακοίνωση της πολιτικής προστασίας για τα νότια προάστεια , η πρέπει να κινδυνεύσουν τοπικά οι κάτοικοι της περιοχής ; ( Στις 6 το πρωϊ δεν υπήρχε ανακοίνωση της πολιτικής προστασίας για τα νότια , πάντως η σύσταση αφορά ολόκληρο το νομό Αττικής .)

Δέκα πόντους χιόνι στην Τερψιθέα Γλυφάδας:




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χιονισμένη η Γλυφάδα και τα Νότια προάστεια Αττικής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">