ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δ. Κουτσούμπας: Τα φώτα να στραφούν στους καταναγκασμούς που διευκολύνουν τους δράστες

“Θέλουμε πρώτα από όλα να εκφράσουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξη μας σε όλους και σε όλες που με τη γενναία στάση τους άνοιξαν τον δρόμο για να βγουν στο φως αποτρόπαιες πράξεις για να φτάσουν τελικά στη δικαιοσύνη οι ένοχοι”  τόνισε στην τοποθέτησή του ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή.

Τα φώτα να στραφούν στους οικονομικούς, κοινωνικούς και εργασιακούς καταναγκασμούς που διευκολύνουν τους δράστες και φιμώνουν τα θύματα, σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας και τόνισε ότι ο βούρκος που αναπαράγει τη βία κατά των γυναικών και ευάλωτων ανθρώπων πηγάζει από την καπιταλιστική σαπίλα.

Επέρριψε ευθύνες στον πρωθυπουργό και στην υπουργό Πολιτισμού για την υπόθεση Λιγνάδη και τόνισε ότι τον έπαυσαν τα θύματα και η κατακραυγή.

Αναφέρθηκε ακόμα στις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, που έγιναν από τον ΣΥΡΙΖΑ και διατήρησε η ΝΔ, και μείωσαν τις ανώτατες ποινές, θεσμοθέτησαν αυστηρότερες προϋποθέσεις για τη στοιχειοθέτηση του βιασμού και υποβαθμίστηκε σε μικρότερο αδίκημα η μη συναίνεση.

www.ert.gr

Το άρθρο Δ. Κουτσούμπας: Τα φώτα να στραφούν στους καταναγκασμούς που διευκολύνουν τους δράστες εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/politiki/d-koytsoympas-ta-fota-na-strafoyn-stoys-katanagkasmoys-poy-dieykolynoyn-toys-drastes/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δ. Κουτσούμπας: Τα φώτα να στραφούν στους καταναγκασμούς που διευκολύνουν τους δράστες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">