ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Άνοιξε σήμερα, 25 Φεβρουαρίου 2021, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης Α21 για το επίδομα παιδιού έτους 2021 και ήδη έχουν κατατεθεί χιλιάδες αιτήσεις.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού, παρόλο που δεν έχουν υποβάλει τη φετινή δήλωση φορολογίας εισοδήματος του φορολογικού έτους 2020 (έντυπο Ε1), θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ idika.gr ή μέσω του διαδικτυακού τόπου opeka.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet. Για τη χορήγηση της δόσης του Α’ διμήνου 2021 θα ληφθούν υπόψη τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2019.

Για όσους υποβάλλουν νέα αίτηση, η πρώτη δόση του 2021 θα καταβληθεί την 31η Μαρτίου, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα.

www.ert.gr

Το άρθρο ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertnews.gr/eidiseis/oikonomia/opeka-anoixe-i-platforma-gia-to-epidoma-paidioy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">