ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί της Σάμου λόγω υποστελέχωσης

Διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί της Σάμου λόγω υποστελέχωσης

Ιδιαίτερα απογοητευμένα δηλώνουν τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου με την απειροελάχιστη ενίσχυση που αποφάσισε η πολιτική ηγεσία για τον νομό. Αλλεπάλληλες φορές οι αστυνομικοί της Σάμου επισημαίνουν ότι η Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου λειτουργεί με το 40% της δύναμης της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων στα 4 νησιά ( Σάμο, Ικαρία, Φούρνοι και Αγαθονήσι) που ανήκουν στη Διεύθυνση της Αστυνομίας, θα έπρεπε να υπηρετούν 300 αστυνομικοί ενώ υπηρετούν 200. Είχε ζητηθεί η ενίσχυση της Υπηρεσίας τουλάχιστον με 30 άτομα αλλά τελικά μόνο 9 προσλήψεις αφορούν στην Σάμο.

«Ενίσχυση, που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις υφιστάμενες σοβαρές και χρόνιες ανάγκες, του συνόλου των Υπηρεσιών του Νομού μας. Δυστυχώς στο βωμό του μεταναστευτικού ζητήματος θυσιάζονται εδώ και χρόνια τόσο η ασφάλεια των πολιτών αυτού του τόπου, όσο και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς αυτούς, αγαθά πολύτιμα μεν σε μια κοινωνία, που όμως έρχονται σε δεύτερη μοίρα», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους Δημάρχους των τριών Δήμων του Νομού και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, Στάντζο Γεώργιο, τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου, Λυμπέρη Αλέξανδρο και τον Δήμαρχο Ικαρίας, Καλαμπόγια Νικόλαο, αλλά και προς τον βουλευτή, Χριστόδουλο Στεφανάδη, οι οποίοι, όπως δηλώνουν, ανταποκρίθηκαν στην έκκληση τους για τη βοήθεια και τη στήριξη τους, όσον αφορά το μείζον πρόβλημα της υποστελέχωσης στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου.

 

 

The post Διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί της Σάμου λόγω υποστελέχωσης appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



source https://voreioaigaio.ert.gr/aktoploia/diamartyrontai-oi-astynomikoi-tis-samoy-logo-ypostelechosis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί της Σάμου λόγω υποστελέχωσης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">