ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καταλύουν τα θεσμοθετημένα στο Ευρωκοινοβούλιο


Η ''ομάδα'' ιδιοκτητών καναλιών , Καρατζαφέρης, Ρέστης , Σαββίδης, Κουρής , κ.α., παράληλλα του κυβερνητικού εκπροσώπου, 
Χρήστου Ταραντίλη, προφανώς βρίσκεται στον κόσμο της. 

Είμαστε ως χώρα οι τελευταίοι των τελευταίων, σε όλους τους τομείς, διότι όσα έχουν θεσπιστεί σε επίπεδο ευρωκοινοβουλίου δεν ισχύουν στην δική μας χώρα περισσότερα από πέντε χρόνια.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η ομάδα για την πολιτική ραδιοφάσματος (RSPG) συνέστησε στη γνώμη που εξέδωσε σχετικά με μια μακροπρόθεσμη στρατηγική για τη μελλοντική χρήση της ζώνης συχνοτήτων των 470-700 MHz στην Ένωση («γνώμη της ομάδας για την πολιτική ραδιοφάσματος») την υιοθέτηση συντονισμένης προσέγγισης σε ολόκληρη την Ένωση ώστε να καταστεί η ζώνη συχνοτήτων των 700 MHz διαθέσιμη για αποτελεσματική χρήση για υπηρεσίες ασύρματων ευρυζωνικών ηλεκτρονικών επικοινωνιών έως το τέλος του 2020.

Η παγκόσμια διάσκεψη ραδιοεπικοινωνιών του 2015 (WRC-15), η οποία πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2015, οριστικοποίησε τις διεθνείς διαπραγματεύσεις για τις τεχνικές και κανονιστικές παραμέτρους χρήσης της ζώνης των 700 MHz για το ασύρματο ευρυζωνικό δίκτυο. Η ομοιογενής κατάσταση που επικρατεί στη ζώνη συχνοτήτων των 700 MHz σε όλες τις περιοχές της ITU1 συνιστά σπάνια ευκαιρία για σχεδόν παγκόσμια εναρμόνιση αυτής της ζώνης συχνοτήτων για ασύρματη ευρυζωνική χρήση. 

Η παγκόσμια διάσκεψη ραδιοεπικοινωνιών του 2015 διατήρησε επίσης την αποκλειστική κατανομή της ζώνης συχνοτήτων των 470-694 MHz («κάτω των 700 MHz») στην υπηρεσία ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων στην περιοχή 1.

Το 2013, η Αντιπρόεδρος της Επιτροπής, κα Neelie Kroes, ζήτησε από τον πρώην Επίτροπο κ. Pascal Lamy να προεδρεύσει ομάδας υψηλού επιπέδου εκπροσώπων των τομέων των κινητών επικοινωνιών, των ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων και των οπτικοακουστικών μέσων ώστε να καταλήξουν σε κοινή θέση όσον αφορά τη μελλοντική χρήση της ζώνης UHF. 

Η έκθεση που εκπονήθηκε από τον πρόεδρο («έκθεση Lamy») πρότεινε την αναδιάθεση της ζώνης των 700 MHz για το ασύρματο ευρυζωνικό δίκτυο, διατηρώντας παράλληλα το ευρωπαϊκό οπτικοακουστικό μοντέλο μέσω της παροχής διασφαλίσεων ότι οι επίγειες ραδιοτηλεοπτικές μεταδόσεις θα διαθέτουν πρόσβαση στο ραδιοφάσμα στη ζώνη συχνοτήτων κάτω των 700 MHz. 

Η χρήση της ζώνης συχνοτήτων των 700 MHz για υπηρεσίες επίγειων ασύρματων ευρυζωνικών ηλεκτρονικών επικοινωνιών πρέπει να υπαχθεί σε καθεστώς ευέλικτης αδειοδότησης το συντομότερο δυνατό. Το καθεστώς αυτό πρέπει να περιλαμβάνει τη δυνατότητα των κατόχων δικαιωμάτων χρήσης του ραδιοφάσματος να εμπορεύονται και να μισθώνουν τα υφιστάμενα δικαιώματά τους στο πλαίσιο της εφαρμογής των άρθρων 9, 9α και 9β της οδηγίας 2002/21/ΕΚ24.


Οι προαναφερόμενοι ιδιοκτήτες δεσμεύουν τις συχνότητες UHF 722 - 738 MHZ από Αίγινα και δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες συχνότητες , σύμφωνα με την έκθεση του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου , προορίζονται για τηλεπικοινωνιακά συστήματα ραδιοσυσχοτήτων  νέας γενιάς , upling και downling, ( δείτε το σχήμα ), full-duplex FDD FDD-based WCDMA/HSPA με TDD-based TD-SCDMA radio , να ''ξεκουβαλάνε'' σύντομα μεταφερόμενοι κάτω από τους 700 MHZ, αποδεσμεύοντας τις εν λόγω συχνότητες, επειδή πρέπει να λειτουργήσουμε και εμείς καθώς επίσης και οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών. 

Οι συχνότητες πάνω από τους 700 ΜΗΖ δεν είναι για εκπομπή εμπορικών τηλεοπτικών σταθμών είναι για τηλεπικοινωνιακά συστήματα - παρόχους.

Σε ενδεχόμενο κωλυσιεργίας θα προσφύγω νομικά στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

glyfadaweb@gmail.com


ΥΓ: Οι μέχρι σήμερα παρανομούντες στα ερτζιανά, δεν μπορούν να μεταδίδουν 24 ώρες το 24ωρο ειδήσεις, ενώ εμείς που δεν είμαστε εμπορικοί, με τις νέες τεχνολογίες θα το υλοποιήσουμε, upling - downling 24/365 news and parallel entertainment.

- Θα αναβιώσει η μουσική του ΓΛΥΦΑΔΑ FM και παράλληλα θα λειτουργεί όλο το 24ωρο ενημέρωση σε τίτλους και διαδραστική τηλεόραση με την δυνατότητα οι χρήστες να μπορούν δούν και να ακούσουν στο PC, είτε στο Tablet , είτε σε κινητό, την ψηφιακή δισκοθήκη - ταινιοθήκη, ενώ θα παρέχεται και η υπηρεσία πολιτικής προστασίας - (Εθνική - τοπική) , η ΕΜΥ , και το σύνολο της ενημέρωσης των όμορων δήμων νοτιοανατολικής Αττικής.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καταλύουν τα θεσμοθετημένα στο Ευρωκοινοβούλιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">