ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι νέοι Αστυνομικοί Διευθυντές σε Φλώρινα, Καστοριά και Δυτική Μακεδονία

Οι νέοι Αστυνομικοί Διευθυντές σε Φλώρινα, Καστοριά και Δυτική Μακεδονία

Μετά από απόφαση του Ανώτατου Συμβούλιου Μεταθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ανέλαβαν καθήκοντα οι νέοι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής  Δυτικής Μακεδονίας, ανέλαβε ο Ταξίαρχος Θωμάς Νέστορας, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς.

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας ανέλαβε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Παναγιώτης Γεωργιάδης του Παύλου.

Γεννήθηκε το 1975 στην Φλώρινα. Κατατάχθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. το 1995, με το σύστημα των Πανελλαδικών εξετάσεων, στην Σχολή Αξιωματικών αποφοιτώντας το 1999. Υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας.  Από τον Ιανουάριο του 2017 υπηρέτησε στο επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας ως Υποδιευθυντής. Έχει λάβει μέρος με επιτυχία σε πλείστα σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και μετεκπαιδεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Του απονεμήθηκαν για την υπηρεσιακή του απόδοση πολλές ηθικές αμοιβές, παράσημα και μετάλλια αστυνομικής αξίας. Είναι φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ.

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς ανέλαβε ο Αστυνομικός Διευθυντής Θωμάς Ζήκας του Δημητρίου.

Γεννήθηκε το 1964 στη Δαμασκηνιά Κοζάνης. Κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1987, ενώ αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το 1997.  Αποφοίτησε το έτος 2009 από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών- Στελεχών της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη. Υπηρέτησε σε μάχιμες και επιτελικές Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, Φλώρινας, Κοζάνης, Καστοριάς και Κυκλάδων. Έχει λάβει μέρος με επιτυχία σε πλείστα σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και μετεκπαιδεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Του απονεμήθηκε η ειδικότητα του Εξερευνητή από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/florina/oi-neoi-astynomikoi-dieythyntes-se-florina-kastoria-kai-dytiki-makedonia/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι νέοι Αστυνομικοί Διευθυντές σε Φλώρινα, Καστοριά και Δυτική Μακεδονία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">