ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποκαταστάθηκε η βλάβη με το οξυγόνο στο Νοσοκομείου Καρδίτσας – Επιστρέφουν σταδιακά οι 15 ασθενείς

Επιστρέφουν σταδιακά από σήμερα στο Νοσοκομείο Καρδίτσας οι 15 ασθενείς που μεταφέρθηκαν νωρίς το πρωί στο νοσοκομείο Τρικάλων, μετά από βλάβη που σημειώθηκε στον ρυθμιστή οξυγόνου του Νοσοκομείου.

«Στις 12:30 ολοκληρώθηκε ο επιτόπιος έλεγχος και με τις ενέργειες ειδικού κλιμακίου τεχνικών, αποκαταστάθηκε η βλάβη και το σύστημα οξυγόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας λειτουργεί και πάλι κανονικά» σημειώνεται σε ανακοίνωση του Νοσοκομείου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι 2 από τους 15 ασθενείς νοσηλεύονται στη ΜΕΘ.

Η βλάβη παρουσιάστηκε στην κεντρική μονάδα οξυγόνου. Οι γιατροί του Νοσοκομείου Καρδίτσας, είχαν επισημάνει από το δεύτερο κύμα της πανδημίας, την ανάγκη συντήρησης του εξοπλισμού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Καρδίτσας κ. Έκτορας Γάζος, ο οποίος επανέλαβε το αίτημα για επίταξη κλειστής ιδιωτικής δομής στην Καρδίτσα με δυναμικότητα παροχής οξυγόνου για 50 ασθενείς.

Ρεπορτάζ: Ελπίδα Κουτσογιάννη

 

www.ertnews.gr



Το άρθρο Αποκαταστάθηκε η βλάβη με το οξυγόνο στο Νοσοκομείου Καρδίτσας – Επιστρέφουν σταδιακά οι 15 ασθενείς εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/apokatastathike-i-vlavi-me-to-oxygono-sto-nosokomeioy-karditsas-epistrefoyn-stadiaka-oi-15-astheneis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποκαταστάθηκε η βλάβη με το οξυγόνο στο Νοσοκομείου Καρδίτσας – Επιστρέφουν σταδιακά οι 15 ασθενείς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">