ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έως τις 4 Ιουνίου το εαρινό εξάμηνο με τηλεκπαίδευση-Τι γίνεται με τις δια ζώσης ασκήσεις (video)

Ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος αρμόδιος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση  μίλησε στην ΕΡΤ για την εκπαίδευση σε τμήματα που απαιτείται  και φυσική παρουσία των φοιτητών. Έκανε λόγο για παράταση του εξαμήνου για να δοθούν οι πρακτικές, κλινικές και εργαστηριακές ασκήσεις.
Μία σειρά από ασκήσεις θα γίνουν δια ζώσης και αφορούν στους κλινικούς γιατρούς. Εξετάζουμε κατά πόσο αυτό μπορεί να επεκταθεί σε όλες τις σχολές Υγείας στους οδοντιάτρους, στους γιατρούς μαιευτικής, νοσηλευτικής και άλλες ειδικότητες.

Τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν μας έχουν επιτρέψει μέχρι στιγμής να ξεκινήσουμε αλλά ελπίζουμε στο τέλος Μαρτίου τα πράγματα να μας το επιτρέψουν, τόνισε ο υφυπουργός και πρόσθεσε  ότι γίνονται επαφές με τους πρυτάνεις για να παραταθεί, σε κάποιες περιπτώσεις, για λίγο το εξάμηνο.

www.ertnews.gr

Το άρθρο Έως τις 4 Ιουνίου το εαρινό εξάμηνο με τηλεκπαίδευση-Τι γίνεται με τις δια ζώσης ασκήσεις (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/kinonia/eos-tis-4-ioynioy-to-earino-examino-me-tilekpaideysi-ti-ginetai-me-tis-dia-zosis-askiseis-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έως τις 4 Ιουνίου το εαρινό εξάμηνο με τηλεκπαίδευση-Τι γίνεται με τις δια ζώσης ασκήσεις (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb