ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το υποβρύχιο | Επ4

Μετά την έκρηξη στη Λα Ροσέλ, ο Δήμαρχος διατάσσεται να πάρει κάποιες δύσκολες αποφάσεις, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Γκλουκ, του Φόρστερ και του δυσαρεστημένου Ντιβάλ.
Ενώ παίζονται ανθρώπινες ζωές, όλοι αναζητούν μια ευκαιρία ν’ αλλάξει το αποτέλεσμα.
Καθώς και ο Φόρστερ και η Κάρλα εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους προς τη Σιμόν, ρομαντικά κι επαγγελματικά, η Σιμόν διχάζεται ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Όμως, υποφέροντας ακόμα από την κακοποίηση της Ναταλί στα χέρια του κυβερνήτη Σουλτς και των αντρών του, πρέπει να σκεφτεί με τη λογική και όχι με το συναίσθημα.
Οι εντάσεις αυξάνονται επικίνδυνα στο U-612, μετά την καταστροφική αντιπαράθεση με τον εχθρό. Η συναδελφικότητα έχει χαθεί και συνειδητοποιούν τη σκληρή πραγματικότητα του πολέμου.
Ο Ματίας αντιμετωπίζει το γεγονός ότι έχασε ένα χέρι, ενώ ο Μαξ δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος στο χώρο των τορπιλών και ο Χόφμαν αντιπαρατίθεται με τον Τένστεντ σχετικά με το ρόλο του μέσα στο σκάφος.
Μ’ αυτές τις κατεστραμμένες σχέσεις να θέτουν σε κίνδυνο την αποστολή τους και την ανταλλαγή του Γκρίνγουντ στον ορίζοντα, μπορούν να επιβιώσουν από άλλα σοκ;

Σκηνοθεσία: Αντρέας Προτσάσκα
Παίζουν: Λίζι Κάπλαν, Όγκαστ Βίτγκενσταϊν, Ράινερ Μποκ, Ρόμπερτ Σταντλόμπερ, Ρικ Όκον, Βίκι Κριπς, Τζόναθαν Ζακάι, Λέοναρντ Σάισερ, Στέφαν Κονάρσκε, Βίνσεντ Κάρταϊζερ

(Διαθέσιμο έως 07/04/2021)



Το άρθρο Το υποβρύχιο | Επ4 εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertflix.gr/xenes-seires/to-ypovrychio-ep4/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το υποβρύχιο | Επ4 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">