ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μεταφορά ασθενών από το Νοσοκομείο Καρδίτσας στα Τρίκαλα λόγω βλάβης στην παροχή οξυγόνου

Στο Νοσοκομείο των Τρικάλων μεταφέρονται 9 ασθενείς του Νοσοκομείου Καρδίτσας , στο οποίο υπήρξε πρόβλημα στις 5 τα ξημερώματα, με το σύστημα παροχής οξυγόνου.

 Οι δύο από τους εννέα νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κατδίτσας. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν μεταφερθεί 6 ασθενείς στα Τρίκαλα, εκ των οποίων ο ένας από τη ΜΕΘ της Καρδίτσας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Γρηγορίου, ο οποίος διοικητεύει και στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, το μεσημέρι αναμένονται τεχνικοί από την Καρδίτσα για να επισκευάζουν τον πίνακα οξυγόνου.

Συνολικά στην Καρδίτσα νοσηλεύονται 53 ασθενείς με covid. Τρεις νοσηλεύονται στη ΜΕΘ covid της Καρδίτσας. Η δυναμικότητα της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Καρδίτσας είναι για 5 κλίνες.

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων νοσηλεύονται 24 ασθενείς στην κλινική covid. Οκτώ νοσηλεύονται στη ΜΕΘ, η οποία είναι δυναμικότητα 12 κλινών.

Ρεπορτάζ: Ελπίδα Κουτσογιάννη/Φρόσω Παύλου

www.ertnews.grΤο άρθρο Μεταφορά ασθενών από το Νοσοκομείο Καρδίτσας στα Τρίκαλα λόγω βλάβης στην παροχή οξυγόνου εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/metafora-asthenon-apo-to-nosokomeio-karditsas-sta-trikala-logo-vlavis-stin-parochi-oxygonoy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μεταφορά ασθενών από το Νοσοκομείο Καρδίτσας στα Τρίκαλα λόγω βλάβης στην παροχή οξυγόνου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb