ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πως τους ανέχεστε ακόμα ; Εσείς τους ψηφίσατε ;


Είναι απίστευτη η υποβάθμιση της πολιτικής στο παρόν της χώρας

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση ανταγωνίζονται υποδεέστερα και από τον πάτο της γραφικότητας δίνοντας ένθεν και ένθεν έμφαση σε μπούρδες.

Ο κύριος λόγος που η πολιτική, όσο και τα αστικά κόμματα εξουσίας, αποστρέφουν τον λαό, και σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις το πρώτο κόμμα είναι πέραν του 40% όσοι δεν ψηφίζουν κανένα κόμμα. Το σύνολο των κομμάτων δεν τυγχάνει της αποδοχής ούτε του 60% του Ελληνικού λαού.

Δεν μπορεί αυτές οι μπούρδες να αποτελούν το κύριο βήμα αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Υπάρχουν πλειάδα σημαντικά ζητήματα.

Δείτε με τι ασχολούνται τόσο τα κυβερνητικά στελέχη όσο και οι αντιπολιτευόμενοι:

Άγρια κόντρα ξέσπασε μέσω του Twitter μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη και του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργίαδη με αφορμή την επιστροφή του Ράλι Ακρόπολης στην Ελλάδα.

«Το Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει, και μάλιστα εν μέσω μιας χρονικής συγκυρίας που η Ελλάδα βρίσκει και πάλι το δρόμο της» τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η δήλωση αυτή, η οποία συνοδεύτηκε από βιντεοσκοπημένο μήνυμα, δέχτηκε επίθεση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης επέκρινε την πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανακοινώσει την επανεκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις, μετά από οκτώ χρόνια, τονίζοντας μάλιστα ότι «όταν μου το είπανε νόμιζα ότι ήταν ο Mr.Bean».

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πρωθυπουργός εν μέσω πανδημίας με 50 νεκρούς την ημέρα έκανε δήλωση - σχεδόν διάγγελμα για την τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης να γίνει ξανά στην Ελλάδα το «Ράλλυ Ακρόπολις». Όταν μου το είπανε νόμιζα ότι ήταν ο Mr.Bean, τελικά ήταν όντως ο Μητσοτάκης», έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Είστε βουλευτής και αποκαλείται έτσι τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό; δηλ αν είναι αυτός που λέτε ο αρχηγός σας τον οποίο έχει κερδίσει σε όλες τις εκλογές τί είναι; είναι τιμητικό για τον Τσίπρα να χάνει από έναν τέτοιο; άλλο η κριτική άλλο αυτός ο χαρακτηρισμος», απάντησε στον κ. Ζαχαριάδη ο υπουργός Ανάπτυξης και πρόσθεσε σε άλλο μήνυμα:

«Είναι ντροπιαστική αυτή η αναρτηση. Σας συμβουλεύω να την αποσύρετε».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

«Ντροπή είναι αυτό που κάνετε εσείς ως κυβέρνηση. Βγάζετε τον θεσμικά άσχετο κ.Σκέρτσο να μας ενημερώσει για την πανδημία και ο Πρωθυπουργός κάνει δηλώσεις για θέμα που είναι σε επίπεδο υφυπουργού. Καταναλώνετε επικαιρότητα που παράγετε μόνοι σας. Ντροπή και εκτός πραγματικότητας».

O πρωθυπουργός, στο μήνυμά του, ανέφερε ότι «Το Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει, και μάλιστα εν μέσω μιας χρονικής συγκυρίας που η Ελλάδα βρίσκει και πάλι το δρόμο της» και πρόσθεσε:

«Κατά την τελευταία δεκαετία βρεθήκαμε στη δική μας ‘διαδρομή’, που περιείχε πολλές εναλλαγές. Πλέον, η Ελλάδα χαράζει το μέλλον της κάνοντας σημαντικά άλματα όσον αφορά την έρευνα, την τεχνολογία και τη βιωσιμότητα. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε και πάλι να φιλοξενήσουμε διεθνούς απήχησης εκδηλώσεις, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

ΥΓ: Για τους φίλους της αυτοκίνησης δεν εννοούμε ότι το ''Ράλι Ακρόπολις'' αποτελεί μπούρδα. Το επίπεδο αντιπαράθεσης συνάδει με μπούρδα. Κωμικοί ηθοποιοί είναι οι πρόεδροι που κυβερνούν και αντιπολιτεύονται τη χώρα ; Ρίχνετε τον πήχη χαμηλά - ευτελίζοντας οι ίδιοι αυτό που ανήκετε - και έπειτα αναρωτιέστε γιατί στις δημοσκοπήσεις πρώτο κόμμα είναι όσοι δεν ψηφίζουν κανένα κόμμα. ( Τέλος, ο Mr.Bean ήταν κορυφαίος σ'αυτό που έκανε.)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πως τους ανέχεστε ακόμα ; Εσείς τους ψηφίσατε ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">