ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ρόδος: Κατάθεση στεφάνου στο Βωμό της Πατρίδας από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Λιτός ο εορτασμός της Ενσωμάτωσης

Λιτή αλλά με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, εορτάστηκε φέτος η Επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στον Ελλαδικό κορμό.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που βρίσκεται από χθες στη Ρόδο, κατέθεσε στεφάνι στο Βωμό της Πατρίδας και αργότερα θα επισκεφθεί πολιτιστικούς χώρους.

Φέτος λόγω της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκε παρέλαση ούτε και άλλη εορταστική εκδήλωση. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και οι βουλευτές Βασίλης Υψηλάντης και Νεκτάριος Σαντορινιός.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφτηκε χθες την Ακρόπολη της Ρόδου και στη συνέχεια μετέβη στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου όπου ξεναγήθηκε στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου συνοδευόμενη από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και την προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου Μάνια Μιχαηλίδου. Το απόγευμα την υποδέχτηκε στο Επισκοπείο ο Μητροπολίτης Ρόδου Κύριλλος.

Αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνου η κ. Σακκελαροπούλου μετέβη στην Περιφέρεια, όπου είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου εκεί συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναχωρήσει λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι για την Αθήνα.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ρόδος: Κατάθεση στεφάνου στο Βωμό της Πατρίδας από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Λιτός ο εορτασμός της Ενσωμάτωσης εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/notio_aigaio/rodos-katathesi-stefanoy-sto-vomo-tis-patridas-apo-tin-proedro-tis-dimokratias-litos-o-eortasmos-tis-ensomatosis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ρόδος: Κατάθεση στεφάνου στο Βωμό της Πατρίδας από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Λιτός ο εορτασμός της Ενσωμάτωσης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">