ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ομάδα ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη: «Πάμε να τους σκοτώσουμε» (vid)


Φωτορεπόρτερ δημοσίευσε video με άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ να φωνάζουν «πάμε να τους σκοτώσουμε».

Mία ομάδα μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΡΑΣΗ που βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη χθες το απόγευμα ενημερώνεται από το κέντρο για την επίθεση στον συνάδελφό τους και τον τραυματισμό του και ειδικότερα αναφέρεται από τον ασύρματο της αστυνομίας (πρέπει να τους σκοτώσουμε για αντίποινα) και στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι φωνάζουν «Πάμε να τους σκοτώσουμε, πάμε να τους γ@μ!σουμε, τελειώσανε. Να τους σκοτώσουμε».

Στο video που ανάρτησε ο φωτορεπόρτερ Μάριος Ραφαίλ Μπίκος ακούγονται να φωνάζουν: «Πάμε να τους σκοτώσουμε, πάμε να τους γ@μ!σουμε, τελειώσανε. Να τους σκοτώσουμε».

Ισχύει ότι το κέντρο της αστυνομίας δίνει εντολές να σκοτώσουν το κόσμο ; Αν επαληθευτεί πρέπει να παραιτηθεί άμεσα ο Χρυσοχοϊδης , και ο Μητσοτάκης να προκηρύξει εκλογές.

Πλέον είναι ξεκάθαρο, όπως αναφέρουν και οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης , ότι Χούντα δεν έχουμε , αλλά . . . επαναλαβάνονται γεγονότα της μαύρης επταετίας.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι , και ασφαλώς σε καμία περίπτωση δεν επικροτούν τις πολιτικές της κυβέρνησης.

1. Στο πρώτο βίντεο δέχονται επίθεση οι δημοσιογράφοι

2. Στο δεύτερο ακούγεται «Πάμε να τους σκοτώσουμε»

3. Και στο τρίτο βίντεο υπάρχει καταγραφή από κάτοικους της περιοχής που φωνάζουν κατά των αστυνομικών


Βίντεο από κάτοικο της Νέας Σμύρνης  όταν οργανωμένα η ομάδα ΔΡΑΣΗ επιτέθηκε στους νεαρούς στην γειτονιά. Όπως ακούγεται στο βίντεο υπήρχε πρόθεση να σκοτώσουν.


Από βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media υπήρχαν βίαιες επιθέσεις  σε βάρος πολιτών από την πλευρά των αστυνομικών. Ένα εξ αυτών δείχνει αστυνομικό να χαστουκίζει μία κοπέλα, σε περιστατικό όπου υπήρχε βίαιη απώθηση δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ.

Σε άλλο βίντεο που τράβηξε κάτοικος της περιοχής από το μπαλκόνι του, αστυνομικοί της "ΔΡΑΣΗ" φαίνονται να εισβάλουν σε κατάστημα, στο οποίο, όπως φαίνεται, φυγαδεύτηκε νεαρός. Οι αστυνομικοί τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές, ενώ ο ξυλοδαρμός του συνεχίζεται και όταν τον βγάζουν έξω από το μαγαζί, όπου τον πετούν στο έδαφος και τον χτυπούν εκ νέου.

Σε άλλο βίντεο, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, αστυνομικοί διακρίνονται να ρίχνουν με ορμή ένα άλλο άτομο στο έδαφος, ενώ ένας εξ αυτών τον κλωτσά με δύναμη, παρά το γεγονός ότι είναι πεσμένος στον δρόμο.


Ερωτηματικά για αντικείμενο που έμοιαζε με όπλο 

Σοβαρά ερωτηματικά γεννώνται από άλλη εικόνα που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τις σφοδρές συγκρούσεις. Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, κάτοικος της περιοχής ακούγεται να κάνει εκκλήσεις στους αστυνομικούς να σταματήσουν τα βίαια χτυπήματα κατά νεαρών, ενώ κάποια στιγμή, ένας εξ αυτών στο 1:37 του 3ου βίντεο εμφανίζεται να κρατά στο χέρι του ένα αντικείμενο που μοιάζει με όπλο σημαδεύοντας τους παρευρισκόμενους νεαρούς.

Στο 4ο Βίντεο αστυνομικός χαστουκίζει αναίτια μία κοπέλα

 

Στη διάρκεια των επεισοδίων στην περιοχή νεαρή κοπέλα πλησιάζει τους αστυνομικούς και τους ζητά εξηγήσεις για τον ξυλοδαρμό ενός από τους προσαχθέντες. Οι αστυνομικοί την πλησιάζουν και προσπαθούν να την απομακρύνουν με σπρωξιές.

Όταν εκείνη επιμένει και ρωτά να μάθεις τους λόγους για τους οποίους ξυλοκοπείται ο νεαρός ένας αστυνομικός την πλησιάζει και την χαστουκίζει, ενώ παράλληλα την βρίζει. 

Σε ό,τι αφορά τα χτεσινά επεισόδια, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ αρμόδιος αξιωματικός, και ειδικά για κάποια βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αφορούν στη συμπεριφορά των αστυνομικών, καθώς και καταγγελίες για βία, θα γίνει μια συνολική αποτίμηση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι ενέργειες των αστυνομικών δυνάμεων ήταν οι ενδεδειγμένες συνολικά !

Κατά το δοκούν κατηγορίες ανθρωποκτονίας 

Το οξύμωρο της Ιστορίας είναι ότι οι 16 συλληφθέντες χθές το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη κινδυνεύουν να ''φορτωθούν'' από τον Εισαγγελέα κατηγορίες ανθρωποκτονίας για μια ενέργεια που έπραξε ένα άτομο από τους αντιεξουσιαστές , ενώ στον αντίποδα οι * μπάτσοι οι οποίοι φώναζαν πάμε να τους σκοτώσουμε τίθονται στο απυρόβλητο !

* Οι εν λόγω σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζονται αστυνομικοί, ήταν μια ομάδα μπάτσων.

Για βαρύτατα αδικήματα κατηγορούνται οι 16 συλληφθέντες κατά τη διάρκεια των χτεσινών επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο ένας μάλιστα κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση . Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για έναν νεαρό, ο οποίος αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στην ομάδα που επιτέθηκε και τραυμάτισε  τον 29χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ, στην συμβολή των οδών Αγίας Φωτεινής και Ν. Πλαστήρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση  σε βάρος των 16 σχηματίσθηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, σωματικής βλάβης από κοινού, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, απόπειρας σωματικής βλάβης από κοινού, βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διατάραξης κοινής ειρήνης, εμπρησμού κατά συναυτουργία από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, έκρηξης κατά συναυτουργία από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών κατά συναυτουργία, εξύβρισης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία και παράβαση της Νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και παραβίαση μέτρων για τη διασπορά ασθενειών.

Ελληνική ''δικαιοσύνη''

Από τα γκλόπ, τις κλωτσιές, τα χημικά και τις κρότου λάμψης των ΜΑΤ και της ομάδας Δράσης , δεν υπάρχει κίνδυνος για τον άνθρωπο , ούτε εκρήξεις, ούτε εξύβριση , ούτε επενεργούν από κοινού κατά της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών ! ( Κίνδυνος για τον άνθρωπο υπάρχει μόνο σε βάρος όσων συλλαμβάνονται διότι αυτοί επενεργούν από κοινού ! Οι ομάδες αστυνομικών δεν επενεργούν από κοινού ! ) Ντροπή - αίσχος και διαχρονική κατάντια της φερόμενης δικαιοσύνης. Η χώρα μας χρειάζεται πραγματική δικαιοσύνη.

Δείτε τι ίσχυσε προχθές με την ομάδα αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη που ξυλοκόπησε αναίτια τον πολίτη. Τέθηκε σε διαθεσιμότητα ένας αστυνομικός ! Σε αυτή τη περίπτωση η ομάδα για τους αρμοδίους δεν ήταν ομάδα, ήταν ενέργεια ενός ατόμου ! Υπάρχει συναυτουρία των υπολοίπων που κρατούσαν τον νεαρό ώστε να δέχεται τα χτυπήματα ; Στην περίπτωση των αντιεξουσιαστών, είτε διαδηλωτών , οι ενέργειες του ενός βαρύνουν και το σύνολο των υπολοίπων παρευρισκομένων ! ( Από κοινού )

Δημοκρατία αξιώσεων 

Βλέποντας το δεύτερο βίντεο κλείστε τα αυτιά σας και προσποιηθείτε ότι ανήκετε στην Ελληνική δικαιοσύνη. . . άρα οι ομάδες των αστυνομικών , ούτε υβρίζουν, ούτε αναφέρουν πάμε να σκοτώσουμε. Επίσης, οι δεκάδες ξυλοδαρμένοι/ες αναίτια από ομάδες αστυνομικών προσποιηθείτε ότι όλα αυτά ανήκουν στην φαντασία σας , διότι το κράτος και οι κυβερνήσεις δικαιούνται να σας ξυλοφορτώνουν, ενώ εσείς πρέπει να δέχεστε σιωπηλά και με ευλαβική τήρηση της νομιμότητας τα βασανιστήρια !

Άλλοι φωνάζουν «Πάμε να τους σκοτώσουμε» , υπάρχει το αποδεικτικό υλικό, άλλοι βιαιοπραγούν αναίτια κατά δεκάδων ανθρώπων , άλλοι αναίτια υβρίζουν τον κόσμο, άλλοι αναίτια χαστουκίζουν μέχρι και γυναίκες , και σε έτερους προσάπτουν  κατά το δοκούν κατηγορίες ανθρωποκτονίας , διότι βρισκόντουσαν στην Νέα Σμύρνη !

Επιπροσθέτως, χθές έκαναν ρίψη - διευρυμένη χρήση χημικών και κρότου λάμψης πάνω στους αντιεξουσιαστές - και στη συνέχεια δέχτηκε την επίθεση ένας από την ομάδα τους από έναν αντιεξουσιαστή.

Αναφορικά με την μεθοδολογία παρουσίασης από τα συστημικά media , σε πολλά από αυτά υπάρχει διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Όλα τα έκτροπα ξεκίνησαν από την κυβέρνηση 

Είναι γνωστό ότι όλα ξεκίνησαν από τις απαράδεκτες ενέργειες των αστυνομικών προχθές  - του αναίτιου ξυλοδαρμού πολίτη στην Νέα Σμύρνη - , άρα δεν υπάρχει άλλοθι ούτε για την αστυνομία ούτε για την κυβέρνηση.

Όφειλαν να είναι περισσότερο προσεκτικοί τόσο στις πολιτικές όσο και στις μεθοδολογίες τους , ειδικότερα σε μια οξυμένη εποχή. Ο ρόλος της αστυνομίας είναι να προστατεύει τον πολίτη , ενώ η αστυνομία υφίσταται ώστε αναίτια να ξυλοφορτώνει τον πολίτη. 

Τα συστημικά media  ασκούν προπαγάνδα κατά της κοινωνίας , ενώ η κοινωνία αδυνατεί να αντιληφθεί τι εξυπηρετούν , και ότι στρέφονται ως κυβερνητικά φερέφωνα κατά των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων.

Πραγματικά εμπαίζουν με τον χειρότερο τρόπο την κοινή γνώμη. Σε ποια ευνομούμενη δημοκρατική χώρα - οτιδήποτε και να έχει συμβεί - οι αστυνομικοί φωνάζουν  «Πάμε να τους σκοτώσουμε», πλην τριτοκοσμικών χωρών με χούντα ; Θεωρούν ότι η κοινωνία αποτελείται από ηλίθιους/ες και δεν διαθέτει κρίση , η μήπως αδυνατεί να έχει πλήρη εικόνα ότι ακόμα και οι αντιεξουσιαστές δεν φωνάζουν «Πάμε να σκοτώσουμε» ; 

- Επικαιροποιούνται τα βασικά συνθήματα των διαδηλωτών που κάνουν αναφορά σε δολοφόνους.

- Να αναλάβει το πολιτικό κόστος η κυβέρνηση , να τιμωρηθούν όσοι αστυνομικοί μετείχαν των αναίτιων ξυλοδαρμών , καθώς επίσης, να πληρώσει ο ένας αντιεξουσιαστής που επιτέθηκε στην ομάδα ΔΡΑΣΗ. Αρκετοί των υπόλοιπων  κατηγορούνται άδικα διότι βρισκόντουσαν κατά την ώρα του επεισοδίου στην περιοχή. ( Θα κατηγορούνται για ανθρωποκτονία όποιοι έτυχε να συλληφθούν εκείνη την ώρα για τις ενέργειες των θερμοκέφαλων ; )

- Αναφορικά με τις φανφάρες περί δολοφονικής επίθεσης στον ένα της ομάδας ΔΡΑΣΗ από έναν αντιεξουσιαστή , αποτελούν κυβερνητικά παραπετάσματα συγκάλυψης των ευθυνών τους  και αμαύρωσης συνολικά των συμμετεχόντων και των κατοίκων στη Νέα Σμύρνη , για τις ενέργειες ορισμένων θερμοκέφαλων, διότι όλα ξεκίνησαν από  κυβερνητικές πολιτικές.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ομάδα ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη: «Πάμε να τους σκοτώσουμε» (vid) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">