ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κ. Τσιάρας για επεισόδια στη Ν. Σμύρνη: Οι πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού δείχνουν το δρόμο (video)

Οι εικόνες που είδαμε στη Νέα Σμύρνη, δεν ταιριάζουν σε καμιά σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινωνία του 21ου αιώνα, δήλωσε στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή “Από τις 6” ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, επισημαίνοντας ότι “πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία όλοι μας”.

“Η ψυχραιμία χρειάζεται για να μην υπάρξουν πάλι εντάσεις και επανάληψη τέτοιου είδους περιστατικών και με το διάγγελμα του ο πρωθυπουργός έδειξε το δρόμο ότι πρέπει να σταματήσουν. Δεν μπορεί ουσιαστικά να μην διαφυλάσσεται η ασφάλεια του Έλληνα πολίτη ή τέτοιου είδους περιστατικά να καθορίζουν αυτό που γενικότερα συμβαίνει στην κοινωνία. Κανένας δεν μπορεί να διαταράσσει την κοινή τάξη και να δημιουργεί τέτοιου είδους εντάσεις και να φέρεται με τέτοιο απάνθρωπο θα έλεγα εγκληματικό τρόπο σε άνθρωπο που πάει να κάνει τη δουλειά του”, είπε με έμφαση ο κ.Τσιάρας.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης εξέφρασε τη λύπη του για τη στάση και τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως όταν ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει πρωθυπουργός για περίπου 5 χρόνια θα έπρεπε να δείχνει μια διαφορετική συμπεριφορά και να εκπέμπει ένα διαφορετικό παιδαγωγικό μήνυμα. Δεν γίνεται να λέει ότι αναλαμβάνει το ρίσκο των συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων όταν η πανδημία βρίσκεται στην κορύφωσή της και το σύστημα υγείας εξαντλεί τις αντοχές. Είναι ανεύθυνο. Δεν μπορούμε στο βωμό της μικροπολιτικής να θυσιάζουμε την δημόσια υγεία και κανείς δεν μπορεί να επενδύει στο διχασμό και στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας”, είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την υπόθεση Κουφοντίνα, ο κ. Τσιάρας υπογράμμισε ότι “η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται απο συμπεριφορές ανθρώπων. Όλοι πρέπει να κατανοήσουμε ότι υπάρχει κράτος Δικαίου”.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Κ. Τσιάρας για επεισόδια στη Ν. Σμύρνη: Οι πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού δείχνουν το δρόμο (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/politiki/k-tsiaras-gia-epeisodia-sti-n-smyrni-oi-protovoylies-toy-prothypoyrgoy-deichnoyn-ton-dromo-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κ. Τσιάρας για επεισόδια στη Ν. Σμύρνη: Οι πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού δείχνουν το δρόμο (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">