ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το υποβρύχιο | Επ7

Λεπτομέρειες για την απώλεια ελέγχου και το σήμα κινδύνου του U-612 φτάνουν στην ξηρά κι ο Φόρστερ πρέπει ν’ ανακοινώσει τα νέα στη Σιμόν.
Καθώς περνούν περισσότερο χρόνο μαζί και τα αισθήματά του για εκείνη εξακολουθούν να εντείνονται, μια συγκλονιστική ανακάλυψη γεννά υποψίες για την πραγματική εμπλοκή της Σιμόν στην Αντίσταση.
Η Κάρλα δυσανασχετεί γι’ αυτή τη σχέση και θέλει να εκδικηθεί, με αποτέλεσμα η Σιμόν να ξανασκεφτεί τις συμμαχίες της. Μία ακόμα τολμηρή κίνηση της Αντίστασης θέτει ξανά σε κίνδυνο ζωές αθώων. Θα δοκιμάσει αυτό την ικανότητα της Σιμόν να παραμείνει πιστή στην Κάρλα;
Το U-612 βγαίνει με δραματικό τρόπο στην επιφάνεια, όμως η μάχη δεν τελείωσε, καθώς πρέπει να βρουν καύσιμα για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Με το πλήρωμα να πασχίζει ακόμα να συμφωνήσει για τη συνέχεια, όμως με καύσιμα αρκετά μόνο για μία μέρα, ο χρόνος τους τελειώνει.
Το μόνο πλοίο στον ορίζοντα είναι ένα ρωσικό φορτηγό. Μήπως περιμένει το πλήρωμα κι άλλη κακοτυχία;

Σκηνοθεσία: Αντρέας Προτσάσκα
Παίζουν: Λίζι Κάπλαν, Όγκαστ Βίτγκενσταϊν, Ράινερ Μποκ, Ρόμπερτ Σταντλόμπερ, Ρικ Όκον, Βίκι Κριπς, Τζόναθαν Ζακάι, Λέοναρντ Σάισερ, Στέφαν Κονάρσκε, Βίνσεντ Κάρταϊζερ

(Διαθέσιμο έως 10/04/2021)



Το άρθρο Το υποβρύχιο | Επ7 εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertflix.gr/xenes-seires/to-ypovrychio-ep7/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το υποβρύχιο | Επ7 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">