ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ινδία: Ισχυρός σεισμός στο ομόσπονδο κράτος Ασάμ – Αναφορές για θύματα και υλικές ζημιές

Ισχυρή σεισμική δόνηση, ακολουθούμενη από αρκετούς μετασεισμούς, έπληξε σήμερα Τετάρτη το ομόσπονδο κράτος Ασάμ της Ινδίας (βορειοδυτικά), πανικοβάλλοντας πολλούς κατοίκους, που έσπευσαν να βγουν από τα σπίτια τους.


Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC), ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,2 βαθμών και σημειώθηκε σε πολύ μικρό εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων. Σύμφωνα με το αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωλογικών Μελετών (USGS), ο σεισμός ήταν μεγέθους 6 βαθμών και σημειώθηκε σε βάθος σχεδόν 29 χιλιομέτρων στις 05:21 (ώρα Ελλάδας), κατά τη δεύτερη πηγή.

Η Εθνική Υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών της Ινδίας έχει λάβει αναφορές για θύματα και σοβαρές υλικές ζημιές εξαιτίας του σεισμού, είπε στέλεχός της υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, REUTERS, IndiaToday

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ινδία: Ισχυρός σεισμός στο ομόσπονδο κράτος Ασάμ – Αναφορές για θύματα και υλικές ζημιές εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni/india-ischyros-seismos-sto-omospondo-kratos-asam-anafores-gia-thymata-kai-ylikes-zimies/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ινδία: Ισχυρός σεισμός στο ομόσπονδο κράτος Ασάμ – Αναφορές για θύματα και υλικές ζημιές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">