ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κάλυμνος – Ν. Χαρδαλιάς: Επιστροφή στην κανονικότητα υπό όρους από τη Δευτέρα – Καλύτερη η επιδημιολογική εικόνα του νησιού

Στην Κάλυμνο βρέθηκε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Τον υφυπουργό συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννης Κωτσιόπουλος και ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου.
Στο νησί παρέμεινε η ειδική ομάδα διαχείρισης, στην οποία μετέχουν οι καθηγητές Λοιμωξιολογίας, μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, Θεοκλής Ζαούτης και Χαράλαμπος Γώγος.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί στο Επαρχείο, ο υφυπουργός ανέφερε ότι τα επιδημιολογικά στοιχεία δείχνουν μείωση των κρουσμάτων, τονίζοντας πως αν αυτή η μείωση συνεχιστεί η Κάλυμνος θα επιστρέψει στην κανονικότητα από τη Δευτέρα.

Διαμήνυσε ωστόσο ότι η επιστροφή στην κανονικότητα δε σημαίνει πως δεν πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα πρόληψης και προστασίας.

Στην Κάλυμνο εκτάκτως ειδική ομάδα διαχείρισης -Τι λένε ειδικοί, φορείς και κάτοικοι για την “επόμενη ημέρα” (video)

www.ertnews.gr



Το άρθρο Κάλυμνος – Ν. Χαρδαλιάς: Επιστροφή στην κανονικότητα υπό όρους από τη Δευτέρα – Καλύτερη η επιδημιολογική εικόνα του νησιού εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/notio_aigaio/kalymnos-n-chardalias-epistrofi-stin-kanonikotita-apo-ti-deytera-kalyteri-i-epidimiologiki-eikona-toy-nisioy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κάλυμνος – Ν. Χαρδαλιάς: Επιστροφή στην κανονικότητα υπό όρους από τη Δευτέρα – Καλύτερη η επιδημιολογική εικόνα του νησιού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">