ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πυρκαγιά στην Κορινθία: Πολλά τα μέτωπα – Συνεχείς αναζωπυρώσεις λόγω των ισχυρών ανέμων

Άλλη μια δύσκολη νύχτα, η δεύτερη στη σειρά, για τους πυροσβέστες και τους κατοίκους των Μεγάρων και περιμετρικά του Αλεποχωρίου καθώς η πυρκαγιά μαίνεται εκτός ελέγχου. Τιτάνια η μάχη των επίγειων δυνάμεων της Πυροσβεστικής να οριοθετήσουν τα μέτωπα της πυρκαγιάς στα Γεράνεια όρη, ενώ περιμένουν το πρώτο φως της ημέρας ώστε να συνδράμουν τα εναέρια μέσα στην προσπάθεια κατάσβεσής της.

Όπως μεταδίδουν οι ρεπόρτερ της ΕΡΤ: ο Κώστας Παπαδόπουλος από τα Μέγαρα και ο Ηλίας Κούκος από το Αλεποχώρι- είναι πολύ δύσκολο το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων – 265 πυροσβέστες με 82 οχήματα, 10 πεζοπόρα τμήματα, εθελοντές, υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στρατιώτες- καθώς το δάσος είναι παρθένο και δεν υπάρχουν αντιπυρικοί δρόμοι. Επίσης, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή προκαλούν συνεχείς αναζωπυρώσεις. Οι φλόγες της πύρινης λαίλαπας φτάνουν τα 20-30 μέτρα σε μήκος 1 χλμ.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Πυρκαγιά στην Κορινθία: Πολλά τα μέτωπα – Συνεχείς αναζωπυρώσεις λόγω των ισχυρών ανέμων εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/pyrkagia-stin-korinthia-polla-ta-metopa-synecheis-anazopyroseis-logo-ton-ischyron-anemon/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πυρκαγιά στην Κορινθία: Πολλά τα μέτωπα – Συνεχείς αναζωπυρώσεις λόγω των ισχυρών ανέμων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">