ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προσαγωγή υπόπτου που προσπάθησε να περάσει τα σύνορα

Εξελίξεις σχετικά με την τραγωδία σταΓλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν. Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Νίκος Κουντούρης, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχει προσαχθεί ύποπτος για τη δολοφονία με θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Έβρο εντοπίστηκε Γεωργιανός ο οποίος προσπάθησε να περάσει στην Τουρκία με πλαστό διαβατήριο και ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε συμμορία ληστών η οποία πριν από περίπου δυο μήνες είχε διαπράξει ληστεία με ιδιαίτερη βιαιότητα, σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πικέρμι.

Τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου κακοποιού, που είναι ηλικίας περίπου 35 ετών, μοιάζουν με την περιγραφή των χαρακτηριστικών του δράστη, που έχει δώσει ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας.

Κατά τις πληροφορίες της ΕΡΤ, κλιμάκιο αστυνομικών μεταβαίνει στην περιοχή για να προσαγάγει τον Γεωργιανό στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστεί ως ύποπτος για τη δολοφονία της 20χρονης.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης

www.ertnews.gr



Το άρθρο Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προσαγωγή υπόπτου που προσπάθησε να περάσει τα σύνορα εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/egklima-sta-glyka-nera-prosagogi-ypoptoy-poy-prospathise-na-perasei-ta-synora/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προσαγωγή υπόπτου που προσπάθησε να περάσει τα σύνορα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">