ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άνοιγμα φροντιστηρίων: Σε θετικό κλίμα συνεδριάζει η Επιτροπή – “Όχι” στη λειτουργία βρεφονηπιακών

Διευκρινίστηκε από το υπουργείο Εργασίας ότι δεν τίθεται θέμα ανοίγματος των βρεφονηπιακών σταθμών την Δευτέρα 10 Μαΐου, καθώς από νωρίς υπήρχε από νωρίς η πληροφορία περί συζήτησης του ζητήματος στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων. «Η επαναλειτουργία των σταθμών αυτών θα εξεταστεί αργότερα ανάλογα με τις εισηγήσεις της Επιτροπής των Ειδικών» αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση από το υπουργείο Εργασίας στην οποία προστίθεται ότι θα υπάρξουν έγκαιρα νέες ανακοινώσεις. Η Επιτροπή συνεχίζει τη συνεδρίασή της αυτήν την ώρα με βασικό θέμα το άνοιγμα των φροντιστηρίων.

Για τους παιδικούς σταθμούς, ο υπουργός Ανάπτυξης είχε πει ότι ύπήρχε μια επιφύλαξη για το άνοιγμά τους, καθώς όσο κατεβαίνει η ηλικία υπάρχει ο φόβος της πειθαρχίας.

Οσον αφορά στο θέμα των φροντιστηρίων, οι εμπειρογνώμονες σύμφωνα με τη ρεπορτερ της ΕΡΤ Σοφία Πατραμάνη φαίνεται να αντιμεωπίζουν θετικά το ενδεχόμενο ανοίγματος καθώς τα παιδιά που θα πάνε θα έχουν ήδη υποβληθεί σε self test για την προσέλευσή τους στο σχολείο.

Αυτή τη στιγμή ο δείκτης θετικότητας για τη διασπορά του κορονοϊού είναι κάτω της μονάδας και το μόνο που απασχολεί είναι το αποτύπωμα της κινητικότητας των εορτών του Πάσχα που θα φανεί στο τέλος της εβδομάδας. Το απόγευμα θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Άνοιγμα φροντιστηρίων: Σε θετικό κλίμα συνεδριάζει η Επιτροπή – “Όχι” στη λειτουργία βρεφονηπιακών εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/anoigma-frontistirion-se-thetiko-klima-synedriazei-i-epitropi-quot-ochi-quot-sti-leitoyrgia-vrefonipiakon/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άνοιγμα φροντιστηρίων: Σε θετικό κλίμα συνεδριάζει η Επιτροπή – “Όχι” στη λειτουργία βρεφονηπιακών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">