ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Βρέθηκε και δεύτερο καλάσνικοφ στο καμένο ΙΧ των δραστών (video)

Ερευνών συνέχεια για την ενέδρα θανάτου του 54χρονου επιχειρηματία στη Ζάκυνθο. Βρέθηκε και δεύτερο καλάσνικοφ στο κλεμμένο αυτοκίνητο των δολοφόνων.

Οι δράστες εκτέλεσαν το θύμα με 26 σφαίρες, μέσα στο τεχνικό γραφείο όπου βρισκόταν, ενώ το αυτοκίνητο των δολοφόνων εντοπίστηκε καμένο, σε απόσταση 6 χιλιομέτρων, και στα πίσω καθίσματα οι αστυνομικοί εντόπισαν αλλοιωμένα από τις φλόγες τα φονικα καλάσνικοφ.

Τα πολεμικα τυφέκια βρέθηκαν μέσα στο καμένο αυτοκίνητο των δραστών, το οποίο εγκατέλειψαν κοντά στο χωριό Αμπελόκηποι.

Τα φονικά όπλα παραλήφθηκαν από κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έφτασε στο νησί και θα μεταφερθούν στα εργαστήρια για ανάλυση.

Το αυτοκίνητο των δολοφόνων ήταν χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και μάλιστα είχαν σβήσει και τον αριθμό πλαισίου για να μην διαπιστωθεί από πού το είχαν αφαιρέσει. Αναζητούν και άλλο όχημα με το οποίο διέφυγαν από το σημείο, όπως και φουσκωτό σκάφος που φυγάδευσε τους εκτελεστές στα παράλια της Ηλείας.

Τον περασμένο Ιούνιο άγνωστοι είχαν στήσει και πάλι ενέδρα θανάτου στον επιχειρηματία στην περιοχή Λιθακιά. Επέβαινε σε μοτοσικλέτα και από τα πυρά των δραστών είχε χάσει τη ζωή της η 37χρονη σύζυγός του.

Πληροφορίες της ΕΡΤ, αναφέρουν πως στην δολοφονία εμπλέκεται και ένα ακόμη αυτοκίνητο το οποίο φαίνεται να ακολουθούσε το θωρακισμένο αυτοκίνητο του θύματος.

Υπάρχει οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που φαίνεται να ακολουθεί τον επιχειρηματία ακόμη και μέσα στην πόλη της Ζακύνθου.

Ρεπορτάζ: Σ. Νέγκας

www.ertnews.gr



Το άρθρο Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Βρέθηκε και δεύτερο καλάσνικοφ στο καμένο ΙΧ των δραστών (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/dolofonia-sti-zakyntho-vrethike-kai-deytero-kalasnikof-sto-kameno-ich-ton-draston-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Βρέθηκε και δεύτερο καλάσνικοφ στο καμένο ΙΧ των δραστών (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">