ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ρολάν Γκαρός: Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ΕΡΤ3, Live Streaming από το ERTFLIX

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του στο Ρολάν Γκαρός και σήμερα θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» τον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα που βρίσκεται στο Νο 12 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τσιτσιπάς, μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον 29χρονο Ισπανό και θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μεντβέντεφ-Γκαρίν.

Ο Τσιτσιπάς νίκησε στη πρεμιέρα τον Σαρντί με 3-0, στη συνέχεια τον Μαρτίνεζ με 3-0 και τον Ίσνερ με 3-1, ενώ ο Μπούστα κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Γκόμπος με 3-0, στη συνέχεια απέκλεισε τον Κουακό με 3-1 και τον Τζόνσον με 3-0.

Ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Μπούστα θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3 και με live streaming από το ERTFLIX.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ρολάν Γκαρός: Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ΕΡΤ3, Live Streaming από το ERTFLIX εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/rolan-gkaros-tsitsipas-pamplo-karenio-mpoysta-ert3-live-streaming-apo-to-ertflix/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ρολάν Γκαρός: Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ΕΡΤ3, Live Streaming από το ERTFLIX Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">